Ahoj Marcelo, pravděpodobně tenhle rok už žádnou delší výpravu nedám, ale dobrý spolucestovatel se hodí vždycky. Nacestováno už taky něco mám. Nepál se ještě někdy chystáš? Nejezdíš třeba občas vikendové Alpy? Nejsem žádná extrémní horalka, ale ujít něco zvládnu a ráda se kochám:) Kdyžtak se prosím ozvi na: nacesty zavináč centrum tečka cz. Renata
Ahoj napis na mail
Vstupenky se vyplatí koupit přes internet, jsou o trochu levnější, než kdybyste je kupovali na místě - https://tiqets.tpm.li/V7UU6HtW
nejlepší poměr cena - rychlost (podmínkou IstanbulKart) je z letiště autobusem E-11 na konecnou do Kadikoy. Ta je u pristaviste: idealne najit trajekty fy Turyol do Eminonu. Ty podjedou Galatsky most a konci primo pred autobusakem, odkud jet jakymkoliv busem, majicim jako nacestnou stanici Edirnekapi (a k tomu bus číslo 90) - počkat až bus podjede římský akvadukt, vystoupit, přejít silnici k Sehzade mešitě a - DOBROU CHUT (jinak dnes mistni bozu prodavaji i na jiných místech ve městě...)
o trosku dražší, v době dopravní špičky i časově o dost delší, avšak logisticky jednodušší variantou je z letiště HAVATAS busem na Taksim a odsud metrem do stanice Vezneciler a opět pěšky okolo Sehzade camii... pokud máte větší zavazadla, Istanbul moc neznate, nemate a nechcete mit IstanbulKart (což by byla chyba) a nepojedete v nejhorší době mezi pátou a osmou odpolední-vecerni, asi doporucuji spíše takto...
Prodám lyricu. 728 639 229
Koupím zolpidem a dhc continous…os předání Praha .722336908
POZOR na nespolehlivého člověka jménem Petr píše z emailu : Mustafa666
ahoj tak po dlouhé době jsem zaskočila..musím říci,že peníze za podvod od soudu v Břeclavi už dorazili asi před 3 měsíci..přibližně..ale nedostala jsem se na net tak to sem píši až ted....ještě jednou děkuji policii Břeclav za dopadení podvodníku
Ahoj,
Jsem STEFANO PESSINA, italský obchodní magnát, investor a filantrop. Místopředseda, výkonný ředitel (CEO) a jediný největší akcionář Walgreens Boots Alliance. Dal jsem 25 procent svého osobního majetku na charitu. A také jsem se zavázal, že v tomto roce 2023 rozdám zbytek 25 % pro jednotlivce. Rozhodl jsem se, že vám daruji 2 000 000 EUR (dva miliony EUR). Pokud máte zájem o můj dar, kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy: [email protected] pro více informací.
https://voissy.com/blogging/6420A31EC611D/cs_CZ
Vyplňujte dotazníky za eura výplaty od 5 euro na PayPal ihned.
Dobry den, nějaká Prace v kuchyni třeba Abwäscher/ Spüler s ubytováním ? [email protected]
Dobrý den ,
hledám se synem práci v Rakousku blízko hranic s Mikulovem jako výpomoc v kuchyni,pokojská. Základy němčiny ,jsme ochotní naučit se jazyk. Syn mluví anglicky.
ŘP B, nástup možný ihned.
Tel. 737 894 437