Ahojky spolucestovatelé, hledám teď na léto parťáka/parťačku na přechod Korsiky, na věku nezáleží. Termín nemám ještě nemá pevně stanovený, ale viděla bych to někdy mezi červencem až první polovinou srpna. Je mi 42 let, nějaké treky už mám za sebou, takže úplný zelenáč nejsem. Chtěl by se někdo přidat?
Já 55 191/95 hledám ženu která ráda cestuje na výlet z Malagy po západním pobřeží Portugalska a následně i Francie na zhruba 14 dní s osmi zastávkami na naplánovaných místech kde se stráví den až dva na poznávačku. Cestování autem s malým zavazadlem. Náklady na přepravu a ubytování hradím já protože musím tak jako tak převést auto do Čech a cestu využít k poznávacímu výletu pěkných míst západního pobřeží kde jsem toho zatím moc neviděl.
Predaj ojazdených/nových vozidiel, predaj, výkup vozidiel, kompenzačné účty, lízing vozidiel, úvery, pôžičky, výkup vozidiel v hotovosti, spätný lízing. Poistenie vozidiel. Pre viac informácií kontaktujte [email protected]
DOBRY,
JA SOM ZILA NA ALJASKE ROK.MUSITE SI ZVYKNUT NA 2 VECI: VYSOKA ,HROZNA ZIMA -50FH,NIE JE LAHKO SI NAJST PRACU,STE ODREZANA OD SVETA
Když jsem před lety začínal s turečtinou, ten slovníček mi tehdy dost pomohl – hlavně ty stupně nadávek, to mě zachránilo v jedné nepříjemné situaci na trhu v Istanbulu. Ale co mi tenkrát chybělo, byl nějaký přehledný zápis vlastních poznámek a frází. Všechno jsem měl v sešitě, který se brzy rozpadl. Teď bych postupoval jinak: stáhl bych si tenhle článek jako PDF, otevřel ho v https://pdfguru.com/cs a rovnou si do něj dopsal vlastní výslovnost nebo příklady z cest. To je nakonec lepší než se učit nazpaměť slovíčka, která pak člověk v terénu nepoužije. A když si to rovnou naformátuješ a uložíš, máš to pak vždy po ruce. Třeba u čísel nebo dnešní týdne – to se hodí mít pohromadě i s vlastními vzkazy.
Zdravim, nejspis jsem narazila na chybu, prohozené Malý / velký – büyük / küçük :)
ahoj tak po dlouhé době jsem zaskočila..musím říci,že peníze za podvod od soudu v Břeclavi už dorazili asi před 3 měsíci..přibližně..ale nedostala jsem se na net tak to sem píši až ted....ještě jednou děkuji policii Břeclav za dopadení podvodníku
A kdo by Vam jako ty penize mel dat? Pan soudce z Breclavi? Cha cha
Ahoj,
Jsem STEFANO PESSINA, italský obchodní magnát, investor a filantrop. Místopředseda, výkonný ředitel (CEO) a jediný největší akcionář Walgreens Boots Alliance. Dal jsem 25 procent svého osobního majetku na charitu. A také jsem se zavázal, že v tomto roce 2023 rozdám zbytek 25 % pro jednotlivce. Rozhodl jsem se, že vám daruji 2 000 000 EUR (dva miliony EUR). Pokud máte zájem o můj dar, kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy: [email protected] pro více informací.
https://voissy.com/blogging/6420A31EC611D/cs_CZ
Vyplňujte dotazníky za eura výplaty od 5 euro na PayPal ihned.
Dobry den, nějaká Prace v kuchyni třeba Abwäscher/ Spüler s ubytováním ? [email protected]
Dobrý den ,
hledám se synem práci v Rakousku blízko hranic s Mikulovem jako výpomoc v kuchyni,pokojská. Základy němčiny ,jsme ochotní naučit se jazyk. Syn mluví anglicky.
ŘP B, nástup možný ihned.
Tel. 737 894 437