Hledám parťačku/parťáka na cestu po Mexiku ve dnech 4.7.26 (přílet do Mexiko City) až 28.7.(odlet opět z Mexiko City). Letenku již mám a to z Paříže. Jsem poměrně zkušená cestovatelka (New Zealand - sama, USA - s parťackou, kterou jsem našla zde na Hedvábné stezce, Čína, Island, Evropa...), nejlépe v režimu "low cost" (kombinace pronájmu auta, přesunu busem, collectivo, spaní v levných hostelech a hotelech). Výhoda sdílených nákladů. Jsem dobrodružné povahy, 50 let, troufám si říci, že jsem "easy going", domluvím se plynně anglicky a francouzsky (i když v Mexiku mi to bude asi houby platné :-) ). Jinak žiji v zahraničí :-). Martina
Dobrý den čau, od 11.7 mám 24 dní volno, chci projet Polsko Pobaltí a pak dál na sever. Rád jezdím vlakem, ale není to podmínka. Nevím v jakém termínu přesně, ani jestli 8 10 či víc dní, otázka naplánování. Bohužel časy kdy nás jezdilo spoustu jsou pryč, nikdo nejede a já jsem sám. Tak bych to zkusil tady. Jsem kousek od Turnova a je mi 33. Můžeme se kdykoli vidět na jednodenní výlet ať posoudime zda spolu chceme na dýl. Prosím psát na maila sem já totiž nechodím. [email protected] mějte se😃🍷
Ahoj,
V roce 1999 jsme si koupili forda focuse kombi. Od te doby je v nasi rodine, ale uz prisel cas, se s nim rozloucit. Je mi lito ho dat na likvidaci, rad bych, aby se jeste nekam podival.
Rad ho proto daruji cestovateli, ktery shani “vrak” na roadtrip.
Focus je motorove v poradku, ma najeto 160tis km. Nejde stahnout okno u ridice (rozbilo se stahovani okenka), technicka mu konci v blizke dobe, je potreba vymenit brzdy, lak je katastrofalni, ve vyfuku je dira. Jinak by melo byt vse (vzhledem k veku) ve vybornem stavu.
Diky,
Zbynek
Tel: 720 307 787
ahoj tak po dlouhé době jsem zaskočila..musím říci,že peníze za podvod od soudu v Břeclavi už dorazili asi před 3 měsíci..přibližně..ale nedostala jsem se na net tak to sem píši až ted....ještě jednou děkuji policii Břeclav za dopadení podvodníku
A kdo by Vam jako ty penize mel dat? Pan soudce z Breclavi? Cha cha
Ahoj,
Jsem STEFANO PESSINA, italský obchodní magnát, investor a filantrop. Místopředseda, výkonný ředitel (CEO) a jediný největší akcionář Walgreens Boots Alliance. Dal jsem 25 procent svého osobního majetku na charitu. A také jsem se zavázal, že v tomto roce 2023 rozdám zbytek 25 % pro jednotlivce. Rozhodl jsem se, že vám daruji 2 000 000 EUR (dva miliony EUR). Pokud máte zájem o můj dar, kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy: [email protected] pro více informací.
https://voissy.com/blogging/6420A31EC611D/cs_CZ
Vyplňujte dotazníky za eura výplaty od 5 euro na PayPal ihned.
Dobry den, nějaká Prace v kuchyni třeba Abwäscher/ Spüler s ubytováním ? [email protected]
Dobrý den ,
hledám se synem práci v Rakousku blízko hranic s Mikulovem jako výpomoc v kuchyni,pokojská. Základy němčiny ,jsme ochotní naučit se jazyk. Syn mluví anglicky.
ŘP B, nástup možný ihned.
Tel. 737 894 437