I absolutely loved reading about your adventures in Side! It reminded me of my trip to Turkey last year—those ancient ruins really transport you back in time. Exploring the local culture and cuisine was a highlight! Have you tried any amazing dishes there? geometry dash lite
Ahojky,letěl by někdo do Turecka-Side all inclusive v termínu 26.4. až 3.6.odlet z Brna.tesim se na odpověď.
Děkuji za sdílení tak cenných informací o sňatku s Filipíncem a procesu žádosti o vízum! Docela mě zajímalo zahrnout osobní příběhy, ale ráda bych se dozvěděla více i o dalších reálných životních výzvách, kterým lidé čelí. Doufám, že v budoucnu uvidím rozmanitější zážitky! speed stars
Speciální retro výprava vlakem po Británii, Holandsku, Dánsku a Švédsku !!! Hledám vhodného zájemce-nadšence na tuto cestu vlakem (na Interrail) po alternativních komunitách, tibetských a indických dharma centrech, tematických skanzenech, přírodních a kulturních zajímavostech a též po stopách hudebních legend Beatles, ABBA a Bee Gees. Zároveň po cestě projíždění zajímavých lokálních tratí, ochutnávání místních jídel a nápojů, návštěva knihkupectví a antikvariátů, tržnic a místních trhů. Ubytování hlavně v soukromí formou BedBreakfast či v hostelech. Více informací pošlu po mailu : gullspang(at)seznam.cz
Ahoj, hledám pohodovou spolucestující na výlet do Patagonie a Ohňové země, nejlépe na organizovaný zájezd od cestovní kanceláře Periscope ve dnech 27.2.2027 - 14.3.2027. Připadá mi zbytečné utrácet za vysoký příplatek za jednolůžkový pokoj. Navíc ve dvou to určitě bude větší zábava. Je to finančně velmi náročné, ale třeba tu najdu ženu, která si to může dovolit. Mně je 47 let. Aleš
ahoj tak po dlouhé době jsem zaskočila..musím říci,že peníze za podvod od soudu v Břeclavi už dorazili asi před 3 měsíci..přibližně..ale nedostala jsem se na net tak to sem píši až ted....ještě jednou děkuji policii Břeclav za dopadení podvodníku
A kdo by Vam jako ty penize mel dat? Pan soudce z Breclavi? Cha cha
Ahoj,
Jsem STEFANO PESSINA, italský obchodní magnát, investor a filantrop. Místopředseda, výkonný ředitel (CEO) a jediný největší akcionář Walgreens Boots Alliance. Dal jsem 25 procent svého osobního majetku na charitu. A také jsem se zavázal, že v tomto roce 2023 rozdám zbytek 25 % pro jednotlivce. Rozhodl jsem se, že vám daruji 2 000 000 EUR (dva miliony EUR). Pokud máte zájem o můj dar, kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy: [email protected] pro více informací.
https://voissy.com/blogging/6420A31EC611D/cs_CZ
Vyplňujte dotazníky za eura výplaty od 5 euro na PayPal ihned.
Dobry den, nějaká Prace v kuchyni třeba Abwäscher/ Spüler s ubytováním ? [email protected]
Dobrý den ,
hledám se synem práci v Rakousku blízko hranic s Mikulovem jako výpomoc v kuchyni,pokojská. Základy němčiny ,jsme ochotní naučit se jazyk. Syn mluví anglicky.
ŘP B, nástup možný ihned.
Tel. 737 894 437