Ahoj Pavle,
zaujal mne Tvůj inzerát. Ještě hledáš parťačku do Španělska? Snad není moc pozdě a nejsi už na cestě. Moc ráda Tě poznám a vyrazím s Tebou za dobrodružštvím. Cestování obytňákem mě láká už hodně dlouho a Španělsko miluju. 🙂 Kdybys už byl na cestě, mohla bych se k tobě třeba někde připojit.
Je mi 45 let, jsem z Teplic. Aktivní optimistka s cestovatelskou duší.
Budu se těšit na Tvou odpověď. Můj tel. 776 034 193.
Pa Gábina
Ahoj Aleši,
zaujal mne Tvůj inzerát. Ještě hledáš spolucestující na Sicílii? Snad není moc pozdě a nejsi už na cestě. Moc ráda Tě poznám a vyrazím s Tebou za dobrodružštvím. Cestování obytňákem mě láká už hodně dlouho a Sicílie taky :-) A kdybys už byl na cestě, mohla bych se k tobě třeba připojit na Sicílii.
Budu se těšit na Tvou odpověď. Můj tel. 776 034 193.
Pa Gábina
Dneska fakt sázka do loterie. Dřív na to celkem dlabali, ale teď po tom jdou víc, protože na těch doplatcích u brány slušně rýžujou. Jako hodně záleží ještě který letiště, ale obecně se na to teď víc zaměřujou. Já mám takovej lehej přířučák, co přesně pasuje na ty kabinový limity. Pořizoval jsem ho na netu z Nejkufry. Za sebe určitě můžu doporučit. Mají tam docela hodně velkej výběr.
Ahoj
Hledáme optimálně zkušené cestovatele na cestu po Maroku-29/6-8/7 a Gran Canarii 8/7-15/7.
Program Maroko-mix historie,pouště,hor a pobřeží.
Historická města (Medíny):Marrákeš a možná i jiná
Poušť a příroda: Sahara,pohoří Atlas,soutěsky Dadès a Todra.
Kultura a památky: Ait Benhaddou (UNESCO), kasba Telouet, Chefchaouen.
Program Gran Canaria-Dunas de Maspalomas,Barranco Hondo,Mirador Astronómico de la Degollada de las Yeguas,Puerto Mogán,Barranco De Las Vacas,Cuevas de La Audiencia,Temisas,Mirador El Guriete,Roque Nublo
Pico de las Nieves,Roque/Ventana Nublo,Teror,Jeskyně Valerón,El Roque.
livingston07 @ seznam cz
Libor
ahoj tak po dlouhé době jsem zaskočila..musím říci,že peníze za podvod od soudu v Břeclavi už dorazili asi před 3 měsíci..přibližně..ale nedostala jsem se na net tak to sem píši až ted....ještě jednou děkuji policii Břeclav za dopadení podvodníku
A kdo by Vam jako ty penize mel dat? Pan soudce z Breclavi? Cha cha
Ahoj,
Jsem STEFANO PESSINA, italský obchodní magnát, investor a filantrop. Místopředseda, výkonný ředitel (CEO) a jediný největší akcionář Walgreens Boots Alliance. Dal jsem 25 procent svého osobního majetku na charitu. A také jsem se zavázal, že v tomto roce 2023 rozdám zbytek 25 % pro jednotlivce. Rozhodl jsem se, že vám daruji 2 000 000 EUR (dva miliony EUR). Pokud máte zájem o můj dar, kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy: [email protected] pro více informací.
https://voissy.com/blogging/6420A31EC611D/cs_CZ
Vyplňujte dotazníky za eura výplaty od 5 euro na PayPal ihned.
Dobry den, nějaká Prace v kuchyni třeba Abwäscher/ Spüler s ubytováním ? [email protected]
Dobrý den ,
hledám se synem práci v Rakousku blízko hranic s Mikulovem jako výpomoc v kuchyni,pokojská. Základy němčiny ,jsme ochotní naučit se jazyk. Syn mluví anglicky.
ŘP B, nástup možný ihned.
Tel. 737 894 437