Nikola Štěrbová

Od roku 2010 se pohybuje v cestovním ruchu jako průvodce, později začala pracovat v cestovní kanceláři. Do Vietnamu se poprvé podívala jako turista v rámci velké cesty po Asii. Ráda by, aby klienti Go2 prožili ve Vietnamu autentické zážitky, potkali místní a poznali tak i běžný život této pestré a nádherné země. Kromě cestování se zajímá i o výuku jazyků, působila jako lektorka češtiny v krajanských spolcích v USA.


Články autora

Jak cestovat po Vietnamu aneb pár tipů pro první cestu do země motorek
Moto-cestování

Jak cestovat po Vietnamu aneb pár tipů pro první cestu do země motorek

Máme pro vás několik základních tipů, jak se zorientovat ve Vietnamu, jedné z nejzajímavějších zemí Jihovýchodní Asie, při první návštěvě.

Vietnamská Sapa je královnou všech kontrastů
Národní parky a přírodní skvosty

Vietnamská Sapa je královnou všech kontrastů

Majestátní hory, hluboká údolí, fotogenické scenérie, ale také domov řady etnických menšin nebo nejnavštěvovanější kout severozápadního Vietnamu. To všechno a spousta dalšího je Sapa – bývalé francouzské horské středisko, které vás do minuty zcela pohltí. Ostatně jako na celém Vietnamu, i na Sapě se podepsali francouzští kolonizátoři.

Phu Quoc, nová TOP destinace jihovýchodní Asie
Pláže a tropické ostrovy

Phu Quoc, nová TOP destinace jihovýchodní Asie

Máte před sebou dovolenou ve Vietnamu a váháte, zda vyrazit i na ostrov Phu Quoc? Ukážeme vám, že jde o jedinečnou destinaci, kterou rozhodně stojí za to navštívit. Phu Quoc si zamilujete. Je to exotická perla Vietnamu, ze které se vám nebude chtít vracet. Krásné pláže s průzračnou vodou, chutná kuchyně a panenská příroda s množstvím cizokrajných zvířat – to všechno čeká právě tady.