Jižní Amerika

Peru/Bolívie květen 2012

Béďa

Ahoj,
sháním nějaké spolucestovatele na cestu po Peru a Bolívii. 3 až 5 týdnu max. ve čtyřech lidech.
Nemáte někdo podobné plány? 🙂

Zkušenosti čtenářů

Pavla

Ahoj

taky sháním parťáka. ráda bych jela na přelomu června a července – mám dovču na 4 týdny.

napiš mi email, ať se domluvíme.

představa je asi takto:
– užívat si
– cestovat
– pohodička
– hodně výletů do přírody a do míst, kde nejsou moc turisti

díky

Pavla

Markéta
Pavla:

Ahoj,
mám podobný plán, ale potřebuji jet až v červenci – dřív nemám dovolenou (4-6) týdnů. Sháním parťáka nebo i skupinu lidí.

Markéta

Kwítko
Markéta:

Ahoj, taky shání někoho na Jižní Ameriku/Peru červenec/srpen. Jestli si ještě nikoho nenašla dej vědět!

Kw****@em***.cz

Petra

Ahoj, my chceme jít trek z Cordiler až do Rurre. V Bolívii jsem už byla, takže mám jasnou představu. Náročný trek z nadmořské výšky cca 3600 až dolu, trvá cca 16 dní plus přesuny, dohromady 3 týdny. Máme rezerované levné letenky za 13800, přelom červen/ července, letenky nutné rozhodnout do středy. Pokud by tě to zajímalo, ozvi se na mail

pe*************@gm***.com

.

terehodas
Petra:

Cau kluci a holky, jenz se chystate do bolivie, a hlavne do Rurre. Mate tu zpriznenou dusi. jmenuji se Tereza a jsem tu jiz nekolik let. Trek z La Cumbre do Coroika doporucuji. Zazitek. Da se to jit i samostatne, je at vas autobus vyhodi z La Pazu v mistech zvanych La Cumbre a Vystup muze zacit. Nutne je zacit kolem 7dme rano, protoze proluky mezy ubytovaniom – prenocovanim jsou dlouhe 7 az 8hodin rychle, rychle velmi rychle chuze. Nastup na cestu je trosku komplikovany, ale mistni vam poradi pri trose stesti. jde se to tri dny a je to horami zvach el horno – pec – vynam pochopite az na cestu nastoupite. V puli treku je mala japonska oazka vybudovana japoncem snad stoletym,,,,,,,expedici zdar!!!!Jen snad pozor na medvedy….mit sebou vodu a maly nozik. Z Coroika dal autobusem do Rurre a zde oazka – Ja a pivo, burty se daj koupit taky…….Zdar Dobrodruzstvi..

Honza
terehodas:

Ahoj.

Chtel jsem se zeptat, jelikoz se chystame taky na El Choro trek z La Cumbre do Coroica, zda je v tomto pripade na miste obavat se rizika malarie ci zlute zimnice. Vim, ze se jde do nizsich nadmorskzch vysek, ale cetl jsem, ze zde tato hrozba neni. Tak nevim a radsi se ptam. Jelikoz to bude pro nas jedina kratka navsteva takovychto nadmorskych vysek a pak uz se bude pohybovat pouze na altiplanu a v Andach, tak bych nerad antimalarika resil, ale pokud tato hrozba je, tak bych mozna zauvazoval o jinem treku. Nevis jak je to v teto oblasti s rizikem? Moc dekuju za odpoved. Honza

Honza
terehodas:

Ahoj.

Chtel jsem se zeptat, jelikoz se chystame taky na El Choro trek z La Cumbre do Coroica, zda je v tomto pripade na miste obavat se rizika malarie ci zlute zimnice. Vim, ze se jde do nizsich nadmorskzch vysek, ale cetl jsem, ze zde tato hrozba neni. Tak nevim a radsi se ptam. Jelikoz to bude pro nas jedina kratka navsteva takovychto nadmorskych vysek a pak uz se bude pohybovat pouze na altiplanu a v Andach, tak bych nerad antimalarika resil, ale pokud tato hrozba je, tak bych mozna zauvazoval o jinem treku. Nevis jak je to v teto oblasti s rizikem? Moc dekuju za odpoved. Honza

Yarda

Hola amigo, v oblasti jak pises neni malaricka oblast ani se zde v posledni dobe neobevila zluta zimnice. Zdar Yarda

Mara

Zdarec, mam letenku na 17.kvetna do Quita a pak bych rad do Iquitos do Peru, pak Limu a do Bolivie, La Paz, Rurrenabaque, tak kdybyste nekdo mel podobnej plan, tak dejte echo, chci byt v JA do zari/rijna a rad bych se k nikomu pripojil na chvíli, díks

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: