Jižní Amerika

Peru a Bolívie,duben-květen 2014

Richard

Pro hezkou a rozmanitou cestu do Peru a Bolívie hledám zájemce (doplnění malé skupinky). Rád Vám napíši více. Richard

Zkušenosti čtenářů

Klára

Ahoj Richarde, ráda bych znala více informací. Můžeš mi o vašich plánech napsat něco na mail? Kl*****@se****.cz Děkuji

Kamila

Ahoj, prosím tě, mohl by jsi mi napsat o cestě více informací?Děkuji.
rk*****@se****.cz

Yvka

Ahojky, měla bych zájem o více informací, velmi děkuji.
yv****@se****.cz

Hana Weinigerová

Rádi se přidáme. Jsme dva, manželský pár(40).Jsme bezkonfliktní.6x Thajsko 1x Kambodža.

Právě nyní je příznivá cena letenek. Neváhejte.

Jakub

Ahoj Richarde, rád bych také znal více. Díky moc. Piš prosím na dj*****@se****.cz.
Kde se konkrétně dají nalézt příznivé ceny letenek?

Jindřich

Ahoj Richarde, cesta zní zajímavě. Mohl by jsi poslat info? Díky, JINDRA.

Martina

Ahoj,jestli ještě není pozdě ráda bych tě poprosila o další info díky Martina

Martina
Martina:

jo ještě by to chtělo email: ar*********@se****.cz

Vašek

Ahoj, taky prosím o více informaci, hlavně by mě zajímal itinerář. Dodělávám disertaci týkající se mimo jiné dobytí říše Inků, rád bych se proto podíval do Cuzca a Machu Picchu. Tíwanaku bych bral taky. Jinak už jsem byl před pár lety na Kubě. Předem díky.

Ondřej

Ahoj.Plánuji cestu do Peru na květen,rád by jsem se připojil pošli mi prosím informace o vašich plánech Další komunikace-Email:on*****@se****.cz a dále osobně.Přeji hezký den Ondřej

Martin 29

Ahoj lidé toho to světa.Plán odjezdu cca měsíc.Mám zájem o společnou cestu s každým kdo v tom to termínu jede.Po přistání v bodu B už samostatnost. Hodlám tam nějakou dobu zůstat. Růst sama seme 🙂

Martin 29

Sama sebe pardon. Má někdo podobné úmysli ?

Martin 29:

Co to je za patlanici? S tebou tak někdo někam pojede. Snad do Bohnic.

Macek

Muzu dostat vic informaci do mailu. Dekuji

Katka

Ahoj RIcharde, rada se přidám, muzu odletět třeba zítra, přišla jsem o práci, ale finance mám a pote tam par měsíců zůstat, mám tam kamarádku v Pueltu Madonaldu – má komunitní samanske centrum:-)

Katka

Katka:

Jmenuje se to Puerto Maldonado.

Lenka
Katka:

Ahoj Katko,chtela bych se vydat do Peru koncem dubna a zustat asi 3 – 4 tydny. Dej mi prosim vedet, pokud stale hledas partaka 🙂 sv*******@ce*****.cz

dobes jaromír

dobrý den, prosím o zaslání informací, měl bych zájem jet. Můj mail do****@ce*****.cz Díky

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: