První číslo časopisu TRAVEL LIFE brzy zamíří ke svým čtenářům!

První číslo časopisu TRAVEL LIFE brzy zamíří ke svým čtenářům!

Má podtitul KAM PŘÍŠTĚ? a dá vám poutavé čtení i praktické rady na cesty do 12 destinací světa. K tomu dva rozhovory a tipy na výlety po ČR. Pokud o první číslo nechcete přijít, objednejte si roční předplatné v akci za 99 Kč v našem e-shopu! Zvládnete-li to do 30.10., dorazí k vám ještě první číslo.

Je důležité vědět, kam se vydat příště, protože cestování není ledajaký koníček. Je to obrovská životní inspirace, vysoká škola skutečného života přinášející zkušenosti, zážitky, emoce a vědomosti v jiné kvalitě a intenzitě než jak si o nich čteme v knihách. Cestování obohacuje váš duchovní svět, umožňuje poznat a pochopit skrze střet s jinými kulturami také tu svou a sám sebe. Ale to nejspíš dávno víte.

TRAVEL LIFE vás nebude zdržovat povrchními kuriozitami. Místo toho hledáme v daleké i blízké cizině, ale i doma zajímavá místa, která byste měli vidět a zažít, a snažíme se je popsat poutavě a přitom prakticky, abychom vám usnadnili plánování cesty. Aby byly kvalitnější, podílí se na většině článků více autorů.

V prvním čísle se můžete těšit na tato témata: Kanáry s dětmi, Madeira nejen po levádách, jóga na Bali, výstup na Adamovu horu na Srí Lance, thajské ostrovy Ko Chang a Ko Pha-Ngan, návštěva u tibetských kmenů jihovýchodní Číny, incké památky v okolí Cuzka, Fiordland na Novém Zélandu, lyžování ve Švýcarsku a zimní radovánky v Laponsku, německá města Stuttgart a Frankfurt, tipy na českou zimu. A k tomu 2 rozhovory: o vaření, cestování a surfování s Kamilou Rundusovou a o podnikání v Tanzanii s manažerem Tinga Tinga Danielem Augustou.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: