Martin Loew

Martin Loew

Martin Loew je tvůrce perfektně připravených cestovatelských diashow, které jsou vtipné a zároveň velmi inspirativní a poučné. Od podzimu do jara je s veškerou svou výřečností prezentuje ve všech městech ČR (www.Promitani.cz). Po zbytek roku se věnuje cestování, fotografování a objevování nových témat. V poslední době ho učarovala Sibiř, kam se vrací jako průvodce CK Adventura.


Články autora

Cestovatel Martin Loew o diashow ze západu USA
Aktuality

Cestovatel Martin Loew o diashow ze západu USA

Západ USA a stát Oregon je tématem letošního jarního diashow turné cestovatele Martina Loewa. Během multimediálních živě komentovaných projekcí bude Loew ve 24 městech ČR vyprávět svůj poutavý příběh dobrodružné cesty plný úžasných fotografií i nevšedních zážitků.

Patagonie: Divočina na konci světa
Národní parky a přírodní skvosty

Patagonie: Divočina na konci světa

Patagonie je opravdovým koncem světa. A to nejen tím nejjižnějším koncem světa amerického, ale tak nějak vůbec. Ta špička Jižní Ameriky je místem, odkud je Antarktida téměř na dohled.

Irsko v obrazech
Je článek u země, ale zároveň není cestopis ani zajímavé místo

Irsko v obrazech

Na každém kroku potkáváme v Irsku tajuplné stopy minulosti. Ať už jsou to prehistorické hrobky z doby kamenné, stojící keltské kříže nebo opuštěné ruiny prostých domků kdesi na útesech. Projděme si ve fotkách ta nejlepší místa.

Zažijte ISLAND s Martinem Loewem
Aktuality

Zažijte ISLAND s Martinem Loewem

Diashow „Island – ostrov sopek a vodopádů“ uvádí cestovatel Martin Loew. Multimediální projekce s živým vyprávěním: Poutavý příběh dobrodružné cesty plný úžasných fotografií i nevšedních zážitků.