Ahoj,sháním někoho kdo by jel do USA přes program Work and Travel, nejlépe někdo kdo už s tím má zkušenosti! Ve více lidech se ti líp táhne 🙂 Chtěla bych moc vycestovat, ale mám určitý strach se do toho pustit sama 🙂 Najde se někdo kdo by se přidal?? 🙂
Seď doma. Kdo myslíš, že má zájem dělat chůvu nějaké nesamostatné náně?
Ahoj,zrovna řeším ten samí problém a není to ani o výdělku jak o tom poznání,s work and travel jsem tam nikdy nebyl tak nevím přesně jak to u toho funguje
Zkontaktuj Annu a kupte si provaz. Tady neni jine reseni.
Á,prudič už zase úřaduje.
Vážená/ý je mi vás líto. Projíždíte diskuse a myslíte, že lidem zkazíte náladu. 🙂 Nezkazíte. Ale jste k politování.
Ahoj , mám ten samý problém 🙂 kolik ti je?
Ahoj, tady máte inspiraci na WAT program 😉 jestli jste ještě nikoho nenasli, muzete najit parťáka v řadách dalších pracovníků odletajicich z Čr 😉
tímto bych Vám rád nabídl pracovní příležitost v USA na pozici: plavčík. Naše firma se jmenuje High Sierra pools a operujeme na východním pobřeží USA (MA, NJ, DC, MD, VA, Richmond, Tide water). Jsme společnost s dlouhou tradicí, mnoha spokojenými pracovníky nejen z Evropy, garantovanými hodinami a zajištěným ubytováním v blízkosti práce. Požadavky na tuto práci jsou: průměrná znalost anglického jazyka, zodpovědnost, samostatnost a statut studenta denního studia na vysoké škole (práce je sezonní, tzn přes prázdniny – vízum je vydáváno (až) na 4 měsíce práce + 1 měsíc cestování).
Nenechte si ujít výbornou možnost jak zajímavě strávit prázdniny, vydělat si, procestovat nejzajímavější lokality USA a poznat nové kamarády z celého světa. Můžete vycestovat jako jednotlivec, nebo skupina.
Jakékoliv dotazy můžete směrovat na email :
kh****@hi*************.com
S pozdravem, Kryštof
Ahoj holky, pořád někoho hledáte na WAT 2013?
Ahoj holky, taky se chystám tohle léto do USA, chci jet zrovna dělat plavčíka pro High Sierra Pools, jejichž příspěvěk je tady. Nechcete se přidat? Mohli bysme třeba bydlet společně :). Chtěla bych jet do Washingtonu. Dyštak mi napište na e-mail:
JV*******@se****.cz
Ahoj! Jedu do USA přes program Work and Travel asi z 10-12 cervna. email:
na*************@ma**.ru
Čau, hledám někoho, kdo bude dělat plavčíka u HSP. Plánuju odlet tak, abych tam byl od 23. května. Nějakej spolubydla ?
Ahooj, jede nekdo do Splish Splash, mam tam byt 25.06. Chce se nekdo pridat? 🙂
jo******@gm***.com
Ahoj, našla jsem v diskuzi, že jsi byla loni na WAT ve Splish Splash.. Já tam jedu letos. Mohla bys mi poradit s pár věcma? 🙂 díky za odpověď.. Saša
ahoj Sašo, všiml jsem si že letos jedeš do Splish splash water parku. Já jedu také. Jestli to nevadí dovolil jsem si ti napsat email :). Děkuji když tak za odpově´d Kuba
Ahoj, někdo na pracovní stáž nebo i jinak do New Orleans v září??
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Co jíst pro celodenní energii? Potraviny, které vás udrží plné síly i na dlouhé túře
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Obřízka a kříž – kultura a náboženství keňských Samburů
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru