Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Pozor! Autoři v receptu zapomněli na prášek do pečiva, který je nezbytné do falafelového těsta přidat.
Zkušenosti čtenářů
george
Cizrnu vařím 60 – 70 minut. Prášek do pečiva nedávám, ale dávám droždí rozmíchané v trošičce vody. Autor zapoměl na trošičku červené papriky pro barvu a toho česneku je tak 5 méně, nežli by dal Arab.
A vodu z cizrny nevylévat. Uvař cizrny víc, kup tahiny a udělej si homos.
Cizrnu vařím 60 – 70 minut. Prášek do pečiva nedávám, ale dávám droždí rozmíchané v trošičce vody. Autor zapoměl na trošičku červené papriky pro barvu a toho česneku je tak 5 méně, nežli by dal Arab.
A vodu z cizrny nevylévat. Uvař cizrny víc, kup tahiny a udělej si homos.