Indie, Srí Lanka, Nepál a Bangladéš

Ubytko SL – unor, brezen 2013

Misa

Ahoj, prosím, máte nějaké čerstvé tipy na levné ale dobré ubytování na SL, ideálně vč. snídaně, specielně ve městech: Negombo, Kandy, Haputale/Ella, Mirrisa, Unawatuna a NP Uda Walawe?
Díky moc,m.

Zkušenosti čtenářů

Milan

V Unawatuně jsem bydlel tady..přímo na pláži..pokoj 350 slr včetně snídaně.
http://unawatunapeacock.com/
Cenu domluvit až na místě..ale vesměs není problém tam ubytko najít a cenu si domluvit..je tam hotýlek vedle hotýlku..bez problémů..

Roman S.

Ubytko jsme řešili vždy až na místě, prostě kde se nám líbilo, tam jsme se ubytovali a většinou i usmlouvali lepší cenu. Nikdy nebyl problém něco najít.

Kačka

A nějaký tip na ubytování poblíž parku NP Uda Walave? Alespoň jméno vesnice… Chceme tam jen přespat, domluvit si tam auto a ráno odtud vyrazit na safari.

Dawe

Vrátil jsem se včera,

Kandy: Old Imperial Hotel (super místo v centru, hned vedle Chrámu Budhova zubu, pěkný pokoje za 2500 rs. (čísla 2,4, apod. – blízko verandy, nutný rezervovat dopředu)

Haputale: Ali´s home (plešatý majitel), cca 1500-2000 rs., majitel má moc rád středoevropany, je to hned vedle Bawa Guesthouse

Ella: Aurora bungalowa, 2000 rs., krásný, tichý, 4 měsíce staré ubytování

Mirissa: tady už jsou ceny dost nahoře, pokud chcete být u beach front, je to od 4000 rs nahoru, doporučuju Summer breeze guesthouse (hned u moře, v zahradě, klídek), 4000 rs. včetně veliké snídaně.

Co se týče hledání na místě – ano, samozřejmě to jde, ale my jsme často narazili na to, že hodně věcí, co se nám líbilo, bylo rezervováno.

Unawatuna: Sea breeze guesthouse, 3000 rs., 2 min od pláže

Dawe:

Unawatuna – bydlel jsem přímo na pláži v hotýlku Peacock – cena 3500 včetně snídaně..

Ahoj, pro Uda Walawe je super Embilipithiya. Je to cca 30 min. Autem do parku. Safari domluví každy guesthouse.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: