Ahoj, prosím, máte nějaké čerstvé tipy na levné ale dobré ubytování na SL, ideálně vč. snídaně, specielně ve městech: Negombo, Kandy, Haputale/Ella, Mirrisa, Unawatuna a NP Uda Walawe?
Díky moc,m.
Ubytko jsme řešili vždy až na místě, prostě kde se nám líbilo, tam jsme se ubytovali a většinou i usmlouvali lepší cenu. Nikdy nebyl problém něco najít.
A nějaký tip na ubytování poblíž parku NP Uda Walave? Alespoň jméno vesnice… Chceme tam jen přespat, domluvit si tam auto a ráno odtud vyrazit na safari.
Vrátil jsem se včera,
Kandy: Old Imperial Hotel (super místo v centru, hned vedle Chrámu Budhova zubu, pěkný pokoje za 2500 rs. (čísla 2,4, apod. – blízko verandy, nutný rezervovat dopředu)
Haputale: Ali´s home (plešatý majitel), cca 1500-2000 rs., majitel má moc rád středoevropany, je to hned vedle Bawa Guesthouse
Ella: Aurora bungalowa, 2000 rs., krásný, tichý, 4 měsíce staré ubytování
Mirissa: tady už jsou ceny dost nahoře, pokud chcete být u beach front, je to od 4000 rs nahoru, doporučuju Summer breeze guesthouse (hned u moře, v zahradě, klídek), 4000 rs. včetně veliké snídaně.
Co se týče hledání na místě – ano, samozřejmě to jde, ale my jsme často narazili na to, že hodně věcí, co se nám líbilo, bylo rezervováno.
Unawatuna: Sea breeze guesthouse, 3000 rs., 2 min od pláže
Unawatuna – bydlel jsem přímo na pláži v hotýlku Peacock – cena 3500 včetně snídaně..
Ahoj, pro Uda Walawe je super Embilipithiya. Je to cca 30 min. Autem do parku. Safari domluví každy guesthouse.
V Unawatuně jsem bydlel tady..přímo na pláži..pokoj 350 slr včetně snídaně.
http://unawatunapeacock.com/
Cenu domluvit až na místě..ale vesměs není problém tam ubytko najít a cenu si domluvit..je tam hotýlek vedle hotýlku..bez problémů..