Co se vam opravdu vyplatilo na vicedenni trek? Ahoj, letos bych chtela zkusit prvni delsi trek na nekolik dni a postupne si davam dohromady vybavu. Nechci ale nakoupit hromadu drahych veci, ktere pak stejne nevyuziju. Z obleceni mam zatim par funkcnich kousku od Kilpi, vybrala jsem je hlavne proto, ze maji docela velky vyber primo na turistiku a cenove mi prisli jeste rozumni oproti nekterym outdoorovym znackam. Na jednodennich vyletech se mi zatim osvedcily, hlavne funkcni tricko a lehka bunda, takze ty bych vzala i na delsi cestu.
Spis ted resim, do ceho se na nekolikadennim treku opravdu vyplati investovat. Co se vam nejvic osvedcilo? Batoh, boty, obleceni nebo klidne nejaka drobnost, bez ktere uz dneska nevyrazite? :)
Ahoj
Jak se dnes máš? Přečetl jsem si tvůj profil a byl jsem ohromen. Můžeš mi napsat na ([email protected]) a můžeme začít odtud?
Ahoj jsem z Brna, vezme mě někdo do španělska? Potřebuji se dostat do Bilbao nebo Logroño nebo ne moc daleko od těchto míst. Na nákladech na cestu se budu podílet. Bylo by to možné té cesty nejlépe někdy od půlky dubna nebo začátkem května. Prosím ozvěte se mi na mail [email protected]
Dobrý den,
Měla bych zájem
Dobrý den,
Platí stále tato nabídka?
Tel. 721578098
POZOR na nespolehlivého člověka jménem Petr píše z emailu : Mustafa666
ahoj tak po dlouhé době jsem zaskočila..musím říci,že peníze za podvod od soudu v Břeclavi už dorazili asi před 3 měsíci..přibližně..ale nedostala jsem se na net tak to sem píši až ted....ještě jednou děkuji policii Břeclav za dopadení podvodníku
Ahoj,
Jsem STEFANO PESSINA, italský obchodní magnát, investor a filantrop. Místopředseda, výkonný ředitel (CEO) a jediný největší akcionář Walgreens Boots Alliance. Dal jsem 25 procent svého osobního majetku na charitu. A také jsem se zavázal, že v tomto roce 2023 rozdám zbytek 25 % pro jednotlivce. Rozhodl jsem se, že vám daruji 2 000 000 EUR (dva miliony EUR). Pokud máte zájem o můj dar, kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy: [email protected] pro více informací.
https://voissy.com/blogging/6420A31EC611D/cs_CZ
Vyplňujte dotazníky za eura výplaty od 5 euro na PayPal ihned.
Dobry den, nějaká Prace v kuchyni třeba Abwäscher/ Spüler s ubytováním ? [email protected]
Dobrý den ,
hledám se synem práci v Rakousku blízko hranic s Mikulovem jako výpomoc v kuchyni,pokojská. Základy němčiny ,jsme ochotní naučit se jazyk. Syn mluví anglicky.
ŘP B, nástup možný ihned.
Tel. 737 894 437