Ahoj! Po návratu z dvouměsíčního trekování po horách Tádžikistánu jsem se rozhodl pomoci jednomu silnému projektu vesnické komunity v údolí Zarafšonu. Místní lidé se rozhodli ve své izolované vesnici vybudovat sportovní a komunitní halu pro děti, aby v nekonečných zimních dnech mohly dělat to, co je baví: sportovat a být spolu.
Každá rodina přispěla ze svého skromného rozpočtu a tátové vlastníma rukama vybudovali základy a postavili zdi. Kvůli velmi slabé úrodě jim ale došly peníze na střechu. Za chvíli tam začne sněžit. Pokud hala zůstane bez střechy, zima jejich dosavadní práci znehodnotí.
Jejich úsilí má hluboký lidský příběh a obrovský smysl. Pomozme jim to dokázat - každá stovka nebo sdílení má teď cenu zlata. Děkuju!
https://4fund.com/cs/rzk2gr
Zdravím Jendo,
Nejhezčí tratě na Balkáně, co jsem měl možnost projet jsou :
Beograd-Bar, nádherná horská trať spojující Srbsko a Černou Horu
úsek Mostar-Sarajevo na trati v Bosně
Elbasan-Pogradec, krásná horská trať v Albánii, dnes nefunkční
Sofia-Vraca, Gorna Orjachovica-Dubovo, Septemvri-Bansko v Bulharsku
Oradea-Cluj, Petrosani-Filiasi, Brasov-Ploiesti a CFF Viseu de Sus v Rumunsku
Edirne-Sirkeci, Haydarpasa-Kayseri a Denizli-Egirdir v Turecku
Tratě okolo Balatonu a lesní úzkokolejky LÁEV v Maďarsku
Jirka Bjorn Taši
Ahoj Taši, prosímtě, dle Tvého názoru, které žel. tratě na Balkáně považuješ za Top ? A projel jsi je osobně ? Děkuji
Můj mail je kdyžtak: [email protected]
Zbyly Vám ještě? Rád bych koupil.
Ahoj, studuji na VŠE v Praze obor turismus a hospitality. Chtěl bych vás poprosit o vyplnění krátkého dotazníku pro svou diplomovou práci, která se zabývá udržitelností v hotelnictví. Dotazník zabere zhruba 5–10 minut a je zcela anonymní. Moc děkuji za vyplnění.
https://forms.gle/zG3UVHbcZsRujkJ48
Jak to dopadlo?
je to už tři roky tak mně zajímá jestli se vám to povedlo a kde?
Mám stejný nápad akorát v pozdějším věku . . .
Ahoj, práci v Asii nemám, ale chápu co myslíš, mám to podobně, třeba tam něco i s bráchou vymyslíme, více mejlem? [email protected]
POZOR na nespolehlivého člověka jménem Petr píše z emailu : Mustafa666
ahoj tak po dlouhé době jsem zaskočila..musím říci,že peníze za podvod od soudu v Břeclavi už dorazili asi před 3 měsíci..přibližně..ale nedostala jsem se na net tak to sem píši až ted....ještě jednou děkuji policii Břeclav za dopadení podvodníku
Ahoj,
Jsem STEFANO PESSINA, italský obchodní magnát, investor a filantrop. Místopředseda, výkonný ředitel (CEO) a jediný největší akcionář Walgreens Boots Alliance. Dal jsem 25 procent svého osobního majetku na charitu. A také jsem se zavázal, že v tomto roce 2023 rozdám zbytek 25 % pro jednotlivce. Rozhodl jsem se, že vám daruji 2 000 000 EUR (dva miliony EUR). Pokud máte zájem o můj dar, kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy: [email protected] pro více informací.
https://voissy.com/blogging/6420A31EC611D/cs_CZ
Vyplňujte dotazníky za eura výplaty od 5 euro na PayPal ihned.
Dobry den, nějaká Prace v kuchyni třeba Abwäscher/ Spüler s ubytováním ? [email protected]
Dobrý den ,
hledám se synem práci v Rakousku blízko hranic s Mikulovem jako výpomoc v kuchyni,pokojská. Základy němčiny ,jsme ochotní naučit se jazyk. Syn mluví anglicky.
ŘP B, nástup možný ihned.
Tel. 737 894 437