Dobrý den, byla jsem 21.6. na Makarské Splitsko dalmatinsko Tučepi autem bylo tam moc krásně a nebo krásná i Albánie letecky za hoďku a půl až do cíle není to drahé a moc krásné
a jak vy by jste chtěla cestovat, mohla bych kdykoliv a buď letecky , autem nebo i autobusem .
Je mi 65 let a jmenuji se Marina
Napište mi moc Vás zdravím a děkuji
Jarko já chci do Hurghady v dubnu 26.
Lenka 728193196
Nejradši hotel Hilton.
Ahoj,
hledám parťačku, která by se mnou nejen cestovala, ale zároveň se chtěla rovným dílem podílet na tvorbě cestopisných reportáží.
Chystám projekt ve stylu Postřehů odjinud / Objektivu – tedy příběhy míst, lidí a souvislostí, ne jen „tady jsem byl“. Rád bych to stavěl ve dvou, jako společnou autorskou věc.
Co bys mohla dělat (podle chuti):
✍️ psát nebo spolupřipravovat scénáře
🎥 provázet reportáže hlasem i před kamerou
✂️ stříhat a editovat videa
🎙️a časem klidně rozjet i společný podcast
Hledám někoho, koho:
baví cestování víc do hloubky
láká tvorba, vyprávění, práce s obsahem
chce něco budovat dlouhodobě a neřeší jen rychlé views
má chuť spolupracovat jako parťák, ne doplněk
Zkušenosti s psaním, mluvením nebo střihem jsou fajn, ale nejsou nutné – důležitější je chuť, cit a lidská chemie.
Pokud ti to zní aspoň trochu zajímavě, napiš mi do zpráv pár slov o sobě a uvidíme, jestli si sedneme 😉 .
Mám zájem Rivotril Neurol 0.1
Můžete prosím unvest konkrétně, kteří to jsou? Dekuji
POZOR na nespolehlivého člověka jménem Petr píše z emailu : Mustafa666
ahoj tak po dlouhé době jsem zaskočila..musím říci,že peníze za podvod od soudu v Břeclavi už dorazili asi před 3 měsíci..přibližně..ale nedostala jsem se na net tak to sem píši až ted....ještě jednou děkuji policii Břeclav za dopadení podvodníku
Ahoj,
Jsem STEFANO PESSINA, italský obchodní magnát, investor a filantrop. Místopředseda, výkonný ředitel (CEO) a jediný největší akcionář Walgreens Boots Alliance. Dal jsem 25 procent svého osobního majetku na charitu. A také jsem se zavázal, že v tomto roce 2023 rozdám zbytek 25 % pro jednotlivce. Rozhodl jsem se, že vám daruji 2 000 000 EUR (dva miliony EUR). Pokud máte zájem o můj dar, kontaktujte mě prostřednictvím této e-mailové adresy: [email protected] pro více informací.
https://voissy.com/blogging/6420A31EC611D/cs_CZ
Vyplňujte dotazníky za eura výplaty od 5 euro na PayPal ihned.
Dobry den, nějaká Prace v kuchyni třeba Abwäscher/ Spüler s ubytováním ? [email protected]
Dobrý den ,
hledám se synem práci v Rakousku blízko hranic s Mikulovem jako výpomoc v kuchyni,pokojská. Základy němčiny ,jsme ochotní naučit se jazyk. Syn mluví anglicky.
ŘP B, nástup možný ihned.
Tel. 737 894 437