Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj všem,
hledám 2 pohodáře, na cca 9 denní cestu do Pyrenejí v květnu 2012. Pojede se autem. V plánu kaňon Anisclo, jezera Anayet a dle domluvy. Prosím jen vážní zájemci. Jsem z Olomouce, v nejhorším se domluvíme přes skype.
Laďa, 31 let
Zkušenosti čtenářů
O.
Promiň za malé odbočení z tématu, ale: to už v květnu budou tyhle oblasti na pěší turistiku dostupné?
Martin
Čau Laďo,
já jsem z litovle a moc rád bych se přidal.Žil jsem ve Španělsku 13.let a do Pyrenejí jsem se nikdy nedostal,chtěl jsem zorganizovat příští rok něco sám,ale jestli ještě máš volné místo tak se rád připojím.
Promiň za malé odbočení z tématu, ale: to už v květnu budou tyhle oblasti na pěší turistiku dostupné?
Čau Laďo,
já jsem z litovle a moc rád bych se přidal.Žil jsem ve Španělsku 13.let a do Pyrenejí jsem se nikdy nedostal,chtěl jsem zorganizovat příští rok něco sám,ale jestli ještě máš volné místo tak se rád připojím.
Martin,40 let
já v pyrenejích byla, je to tam supr až na místa, kam se dostanou španělé se svejma svačsvačinkama.fuj
taky bych se tam zas jednou jukla