USA

Putování po Aljašce červen 2013

PetraS

Ahoj,

s přítelem plánujeme 14denní cestu na Alajašku (south+center AL) v červnu 2013 (odlet 1.6. a návrat cca 18.6.-je možná i změna termínu) a ráda bych se pobavila s lidmi, kteří mají zkušenosti s touto zemí a případně i těmi, kteří se jako my chystají ve stejném termínu. Jelikož jsme jen dva a půjčení auta je nákladné, chtěli bychom využít spolujízdu nebo i společné cestování a poznávání krajiny ve skupině atd. Ráda si přečtu Vaše doporučení a zážitky:)) Moc Vám děkuji a přeji krásný den. email:

pe*********@se****.cz

Zkušenosti čtenářů

Se sockama nejezdím.

Renáta

Koukám, že slovo socoka se tady pěkně rozmáhá. Ten kdo to píše a nepodepíše se je na toma asi stejně – socka, ale súíše mentální.
Petro, raději ti napíšu na mail.

myslela jsem, že tu jsou jen slušní lidi…

Terka

Zdravím,

není to Peťko úplně k Tvému příspěvku, protože já bych chtěla právě na Aljašku odcestovat za prací do rybárny v rámci programu Work and Travel. Už několik dní marně hleádm nějaké aktuální info ohledně práce v roce 2013. Máte prosím někdo s tímto zkušenosti? S jakou agenturou máte dobré zkušenosti? Doporučení na konkrétní rybárny, abych si práci zajistila sama přímo se zaměstnavatelem, máte nějaké ověřené TIPy prosím?

Mockrát Vám děkuji za pomoc a jakékoliv info. Hezký den. Terka

Zuzka
Terka:

Work and Travel byl zrusen proto zadne informace nikde nejsou.

Lumír

Ahoj,
po Aljašce jsme cestovali před docela dlouhou dobou a určitě bych se tam chtěl ještě někdy podívat.Letěli jsme do Anchorage a potom nahoru přes Fairbanks po Dalton Hwy na polarni kruh.Potom zase zpátky dolu do zátoky Prince Wiliama.Co mi utknělo v paměti tak bylo určutě Denali,Yukon a cesta po Daltonu.Určitě se máte na co těšit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: