Dobrý den, ahoj!
Jsem osmnáctiletá studentka gymplu a po maturitě, která mě čeká příští rok na jaře bych ráda vyrazila do světa.
Nějaké zkušenosti z cestováním mám, bohužel NZ byl pro mě doteď finančně nedostupný.
Chtěla bych delších prázdnin využít pracovně, abych si vydělala na náklady spojené s cestou.
Samozřejmě jsem našla nabídku na www.pracenovyzeland.cz.
Nevím, zda je rozumné jezdit tam přes agenturu, tak bych se chtěla zeptat, jestli s tím má někdo zkušenosti.
Nebo vyrazit na blind?
Nicméně tak jako tak /ať už přes agenturu nebo na blind/, hledám parťáka spolucestovatele, se kterým si užijeme zábavu, zpříjemníme práci, procestujeme ostrovy a podržíme se navzájem, pokud se něco nedejbože stane.
Chci jet na konci června – začátek července, zůstat můžu v podstatě do konce září.
Anglicky umím dobře, mám pokročilou komunikativní angličtinu. Tím se nechci vychvalovat (zase nejlepší zázrak to není 😉 ), ale jen tím chci říct, že jsem otevřená všemu, komukoliv – např. pokud chce někdo jet a má strach z angličtiny, můžu být při cestách nápomocná. 🙂
Děkuju moc a budu ráda, když se co nejdřív ozve jakýkoliv nadšený průzkumník! (letenky se totiž musí koupit dostatečně dopředu, jinak se nedoplatíme 😛 )
Hezký den!
Katko jeslti ti muzu poradit tak jed urcite na blind, ale na 3 mesice to nema na NZ cenu. To se ti neoplati a mozna ani nezaplatis naklady spojene s cestou. Nevim z jakeho duvodu tam jedes, ale jestli to chces i procestovat tak neni sance. To jed treba do skotska nebo na island coz te vyjde podstatne levneji. Ahoj
A navíc přes zimu (NZ) se ti může snadněji stát, že zůstaneš bez práce a pak se 3 měsíce „nedobrovolného“ cestování můžou docela prodražit 🙁
Být tebou tak rozmýšlim jinou destinaci (třeba na severní polokouli…)