Ahoj všem cestovatelům, mám na vás otázku. Máme s přítelem 140.000 mil, které bychom rádi proměnili za letenku do zajímavé destinace a to na konci března (cca 14 dní).
Vyjmu-li z nabídky země bez moře či oceánu, kam byste jeli?
Díky
Petra
😀 to je 140.000 mil nalítanych u Lufthansy a těch jo jsou v alianci
Taky jsem si říkala, že takové problémy bych chtěla mít :)))
to mi říkají všichni 🙂 ale ono je tolik možností, že si neumíme vybrat. Ale možná to osud vybere za nás… a my to vyřešíme služební cestou…
hohilo by se zminit u jakeho programu mas ty mile 🙂
pokud je to ok plus a vychazi na kazdeho z vas 70t. mil a nechces dat horentni sumy za letistni poplatky tak je odpoved asi jednoducha:maledivy,seychely se zastavkou v abu dabi(SAE) na par dni.neni to nutne,muzes tam jen presednout a hned letet dal ale proc se nezdrzet par dni v dubaji,podivat se do pouste a pak se pekne valet na seychelach
nebo thajsko coz je takova klasika
anebo kdybys je chtela prodat,napis treba se dohodneme 🙂
Ahoj,
ja rozhodne nedokazu podarit, ale kdyz to tu vidim, tak mam dotaz take. Ted pred 10 minutama jsem si zaregistroval prave do programu FLYING BLUE – Air France, Klm a spousta dalsich. Jak to cele vlastne funguje. Potrebuju mit nejakou karticku, kde mam rict, ze jsem v tomhle programu atd atd..Za mesic letime do Pekingu, tak doufam, ze se mi tam teda neco nacte…
Omlouvam se, ze muj dotaz neni odpoved na zde polozenou otazku.
Milionů?????