Ahojda vsem shanim spolucestovatele do jizni Ameriky. Nemam jeste presny plan ale zajimaly by me zeme jako Peru, Bolivie, brazilie ci Chille. Jsem schpna privzit i jine zeme nebo nejake ze zminovanych vynechat…Rada bych vyrazila na dva trinebo ctyri mesice..zalezi na hlavne na penezich….ozvete se tu nebo na muj meil pa*****@***il.cz
Ahoj,
došel ti můj email ?
Patagonie bude nadherna ale v tuto chvili preferuji jine casti…ale dekuji za nabidku
Jsem aktualne v Aires a spolucestovatelka se mi musela vratit a chlapa moc nechci blby na vsechno.nemam moc plan jedu kam se mi chce a co mi zrovna poradi Cesi zijici v Jizni Americe a zatim sem nelitoval.Koukni na fotky na face pepicek chose pipka.Zatim nadsen super lidi a super Kontinent 1.1.2012 budu kosek od Aires a dal se uvidi.Finance maly protoze cesi doporucuji byty misto drahych hotelu takze vzdycky vezmu na dva tydny byt a projezdim okoli.V paraguayi sem mel pujcenou Motorku a Auto takze hodne km Argentina sever Brazilie a Paraguayi super byl sem i na vodopadech kde se dalo spat a nejsou tam turisti,proste zijici cesi nezklamali.Spolucestovatelka ma nejaky potize doma.
Ahoj, chystám se v zimě do Patagonie. O.