Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Moc „díky“ za vyhranou cenu při promítání v knihovně v Uh. Hradišti. Sliby chyby!!! Nic jsem od vás nedostala jen ste se udělali před lidma pěknými, ani odpověď na první urgenci.B.
Zkušenosti čtenářů
Brona
Prodám antimalarika MALARONE 12 tbl. exp.02/2013 pův.cena 1200, nyní 950. Dále prodám LARIAM 8 tbl.exp.02/2011 pův.cena 650 naní 500. Vše v originál krabičce, naprosto nepoškozeno. Broňa tel. 774 151 797
Zdravim Vas,
bohužel prvni urgence mi zrejme unikla. Nicmene mi prosim napiste na kontaktni mail uvedeny na strankach http://www.hedvabnastezka.cz/expedicni-kamera/kontakt
Napište prosím vaše jméno, adresu a o kterou výhru jde.
Závěsné lůžko „Hamaca“ jsme předávali přímo na promítání.
Průvodce Lonely Planet jsem všechny posílal poštou. Ze třech míst se mi vrátili pro neexistující adresu.
Poukaz na časopis Krásy Česka si výherci posílali přímo do redakce. Na tuto výhru už přišlo více urgencí. Bohužel je to však dvouměsíčník takže první číslo mělo vyjít teď v květnu a výherci jej prý dostanou společně s březnovým číslem. Tolik info z redakce.
Nyní budeme doufám v přímém kontaktu drobné komplikace vyřešíme.
Prodám antimalarika MALARONE 12 tbl. exp.02/2013 pův.cena 1200, nyní 950. Dále prodám LARIAM 8 tbl.exp.02/2011 pův.cena 650 naní 500. Vše v originál krabičce, naprosto nepoškozeno. Broňa tel. 774 151 797
Zdravim Vas,
bohužel prvni urgence mi zrejme unikla. Nicmene mi prosim napiste na kontaktni mail uvedeny na strankach http://www.hedvabnastezka.cz/expedicni-kamera/kontakt
Napište prosím vaše jméno, adresu a o kterou výhru jde.
Závěsné lůžko „Hamaca“ jsme předávali přímo na promítání.
Průvodce Lonely Planet jsem všechny posílal poštou. Ze třech míst se mi vrátili pro neexistující adresu.
Poukaz na časopis Krásy Česka si výherci posílali přímo do redakce. Na tuto výhru už přišlo více urgencí. Bohužel je to však dvouměsíčník takže první číslo mělo vyjít teď v květnu a výherci jej prý dostanou společně s březnovým číslem. Tolik info z redakce.
Nyní budeme doufám v přímém kontaktu drobné komplikace vyřešíme.
Dan Hála