Ahoj, jsme dva kamarádi (já – žena, Míša, 38 let; on – muž, Martin, 38 let), původně jsme byli skupinka 4 kamarádů, ale dva odpadli. Zůstali jsme sami dva, ale nechceme se našeho snu vzdát. Chtěli bychom se podívat v září 2015 na tři týdny na Západ USA a udělat klasický okruh po parcích + LV, LA a SF. Jsme oba zcestovalí. Více lidech nás to nebude tak finančně bolet..:o(((
Najdeme?
Díky,
Míša
Ahojky, měla bych zájem se přidat, pokud je ještě místečko volné budu ráda za jakékoli info. Milka 30 let. Díky moc.
Ahoj Mileno, vypadá to, že už jsme čtyři..:o((( ale díky, Míša
Ahoj Mileno,
ještě porad mas zajem o cestu s nami? Máme jedno místo volné. Když tak se ozvi.
Díky, Míša
Hoj 🙂
ja jsem momentalne v Kanade a chci zacatkem zari na velky road trip po zapade USA (parky atd) cca mesic. Taky hledam spolucestujici (kvuli nakladum a celkove cestovatelske pohode a bezpecnosti). Dejte vedet na jak dlouho to mate v planu (ja urcite mesic min.) a kam priletate jestli mate letenky apod. Pro me by neblo problem se s nekym sejit v LA (zjistoval jsem z overeneho zdroje, ktery v tom umi chodit, ze nejlepsi je pujcit si auto v LA – cena, vraceni, zpatecni lety do EU apod.) Ja mam pak v planu letet jeste na Hawaii ale tam asi tezko budu hledat spolucestujici 🙂 Let me know guys.
Ahoj Wojto, zatím jsme ve fázi příprav, trochu se nám to zkomplikovalo tím, že nám spolucestovatelé dali košem. Takže jsme hledali od začátku a vypadá to, že jsme našli další dva….Míša
Ahoj,
pokoušel jsem se ti psát email, ale vrátil se mi. Napiš mi na můj johny.brozik (at) centrum.cz. S kamarádkou chceme na úplně stejnou cestu a hledáme dva do skupiny, aby se cesta tolik neprodražila.
Mějte se
Honza