Spolucestování Amerika

Západ USA září 2015

Mikeš

Ahoj, jsme dva kamarádi (já – žena, Míša, 38 let; on – muž, Martin, 38 let), původně jsme byli skupinka 4 kamarádů, ale dva odpadli. Zůstali jsme sami dva, ale nechceme se našeho snu vzdát. Chtěli bychom se podívat v září 2015 na tři týdny na Západ USA a udělat klasický okruh po parcích + LV, LA a SF. Jsme oba zcestovalí. Více lidech nás to nebude tak finančně bolet..:o(((
Najdeme?
Díky,
Míša

Zkušenosti čtenářů

Honza

Ahoj,
pokoušel jsem se ti psát email, ale vrátil se mi. Napiš mi na můj johny.brozik (at) centrum.cz. S kamarádkou chceme na úplně stejnou cestu a hledáme dva do skupiny, aby se cesta tolik neprodražila.
Mějte se
Honza

Milena

Ahojky, měla bych zájem se přidat, pokud je ještě místečko volné budu ráda za jakékoli info. Milka 30 let. Díky moc.

Mikeš
Milena:

Ahoj Mileno, vypadá to, že už jsme čtyři..:o((( ale díky, Míša

Míša
Milena:

Ahoj Mileno,
ještě porad mas zajem o cestu s nami? Máme jedno místo volné. Když tak se ozvi.
Díky, Míša

Wojta

Hoj 🙂
ja jsem momentalne v Kanade a chci zacatkem zari na velky road trip po zapade USA (parky atd) cca mesic. Taky hledam spolucestujici (kvuli nakladum a celkove cestovatelske pohode a bezpecnosti). Dejte vedet na jak dlouho to mate v planu (ja urcite mesic min.) a kam priletate jestli mate letenky apod. Pro me by neblo problem se s nekym sejit v LA (zjistoval jsem z overeneho zdroje, ktery v tom umi chodit, ze nejlepsi je pujcit si auto v LA – cena, vraceni, zpatecni lety do EU apod.) Ja mam pak v planu letet jeste na Hawaii ale tam asi tezko budu hledat spolucestujici 🙂 Let me know guys.

Mikeš
Wojta:

Ahoj Wojto, zatím jsme ve fázi příprav, trochu se nám to zkomplikovalo tím, že nám spolucestovatelé dali košem. Takže jsme hledali od začátku a vypadá to, že jsme našli další dva….Míša

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: