Ahoj
mám v plánu s přítelkyní další léto vycestovat do USA, konkrétně do L.A. a pak dále pronajatým autem přes Death Valley, Yossemite, Las Vegas, Grand Canyon, Zion, Santa Fe a pak zpět do L.A. Samozřejmě po cestě ještě nějaké další zajímavosti:-) Máme v plánu přespávat většinou v NP ve stanu. Ale např. první 2dny v L.A v hostelu nebo nějaké ubytovně. Aby jsme si jej prošli. Pokud nikoho nesežnem pojedem na 2 týdny. Ale pokud by se k nám jeden človíček přidal budem rádi. A můžem cestu prodloužit a navštívit více míst a užít si více zábavy. Mně 21 a přítelkyni 19. Samozřejmě o plán cesty ještě není definitivně rozhodnuto. Kdyžtak se ozvěte tady na diskuzi nebo na mail. Mára
Ahoj mirro. Napsal jsem Ti mail. Tak se až budeš mít čas ozvi 🙂 Jinak pořád se neví jak přítelkyně. Takže klidně se může ještě člověk ozvat. Navíc nikdy nevíš kolik lidí nakonec pojede 😀
Ahoj tak přidá se ještě někdo?
Zatim jsme 3 shanime jeste jednoho do patry. Neprida se nekdo?
Tak už jsme 3. Najde se ještě jedna osoba?? Nakonec jsme se domluvili, že v USA bude zřejmě po dobu 1měsíc 🙂
ahojky….ak je ponuka este aktualna,tak by som mala zaujem…napis mail na na*****@**et.sk
dakujem