Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
hledá se parta pro navštívení západu USA, Národní Parky, LA, San Francisco,… netrvám na ničem, je možno se domluvit. Chtěla bych jet v srpnu, ale mohlo by se i v červenci nebo září. Prozatím jsme dva a hledáme další dobrodružné povahy 🙂
Zkušenosti čtenářů
luci
Ahoooj, zaujal me tvuj prispevek, jelikoz s kamaradkou planujeme na letosni leto to same a rady bychom se k nekomu pridaly. Budu rada kdyz se domluvime vice na mailu lu*******@se****.cz
. Dííky a budu se tesit. Lucka
Šárka
Ahoj, zajímalo by mě podrobnější info jak to vše máte v plánu: když tak na email S_*******@se****.cz
ANAVI
Šárka:
Cestování do USA je moje velké hobby,už jsem tam byl 13x,prakticky úplně všude,ale je to pro mne už skoro nuda.Mojí motivací je ted pomáhat dalším s objevováním této krásné země.Pokud byste potřebovali jakoukoliv informaci,rád,naprosto nezištně pomohu.Mohu pomoci sestavit optimální trasu,poradím s letenkami,autem,ubytováním,jídlem,rozpočtem,a,t,d.
Eva
ANAVI:
to by bylo super a velmi bych ocenila všechny rady :)na tůj mail jsem poslala základní info, stajné jako ostatním, tak budu ráda za tvoje postřehy 🙂
Dana
ANAVI:
Ahoj, prosím o radu. Plánujeme v září podobnou cestu, jak uvádí Eva. Chtěla bych se zeptat na tvůj názor, jestli si myslíš, zda je možno během 25 dní stihnout nejen národní parky jihozápadu USA včetně návštěv měst LA, SF, L.Vegas, ale i Yellowstone n.p.Nemáme možnost delšího pobytu. Děkuji.
Jirka
vloni jsem byl na východě, letos bych rád navštívil západ USA, navrhoval bych přidat ještě Grand Canyon a Las Vegas, zajímala by mě plánovaná trasa
Ahoj, měl bych vážný zájem a docela bych se k Vám přidal, západ USA je můj sen. Mohu ale pouze v červenci nebo v srpnu. A bohužel, nejsem řidič. Kdyby to ale nevadilo, určitě bych jel rád. Díky za případnou odpověď, nejlépe na můj mail. Petr
Jirka
Zdravim, zaujal mě tento příspěvek, docela bych si vyrazil s váma 🙂
Kamila
Ahoj Evo,
taky plánuju cestu do USA. Mám, řekla bych, už něco odcestováno a žila jsem i v zahraničí, ale v USA jsem ještě nebyla. Ráda bych se přidala k nějaké partě. Umím anglicky,jsem řidič. Termín by byl samozřejmě na domluvě. Budu ráda za nějaké tvé další info, plány a představy, také časový rozvrh. Dík.
Ahoj Evo
Moc rád bych se k vám přidal mám už něco procestovaný po Evropě, tak nějaký zkušenosti jsem nazbíral ale mým dávným snem je dostat se za modrou louži a tím je Amerika
jestli máte místečko i pro mě moc rád bych se k vám přidal. Můj meil: kr*****@em***.cz
vidím, že je tu docela hodně zájemců s podobnými nápady, tak nevím, zda budete mít ještě místo, ale kdyžtak můžem utvořit i další nezávislou jednotku:-) Ráda bych procestovala především západ USA (národní parky, přírodu + nějaké to město), mám měsíc dovolené (červenec-srpen). Preferuji spát v kempech/stanech a trochu tak stlačit náklady. Žila jsem v cizině, řídím, anglicky umím, důležitá je dobrá parta lidí:-) Prosím napište, v jakém stavu je vaše plánování, ráda se zapojím. Díky, Šárka
Ahoooj, zaujal me tvuj prispevek, jelikoz s kamaradkou planujeme na letosni leto to same a rady bychom se k nekomu pridaly. Budu rada kdyz se domluvime vice na mailu
lu*******@se****.cz
. Dííky a budu se tesit. Lucka
Ahoj, zajímalo by mě podrobnější info jak to vše máte v plánu: když tak na email
S_*******@se****.cz
Cestování do USA je moje velké hobby,už jsem tam byl 13x,prakticky úplně všude,ale je to pro mne už skoro nuda.Mojí motivací je ted pomáhat dalším s objevováním této krásné země.Pokud byste potřebovali jakoukoliv informaci,rád,naprosto nezištně pomohu.Mohu pomoci sestavit optimální trasu,poradím s letenkami,autem,ubytováním,jídlem,rozpočtem,a,t,d.
to by bylo super a velmi bych ocenila všechny rady :)na tůj mail jsem poslala základní info, stajné jako ostatním, tak budu ráda za tvoje postřehy 🙂
Ahoj, prosím o radu. Plánujeme v září podobnou cestu, jak uvádí Eva. Chtěla bych se zeptat na tvůj názor, jestli si myslíš, zda je možno během 25 dní stihnout nejen národní parky jihozápadu USA včetně návštěv měst LA, SF, L.Vegas, ale i Yellowstone n.p.Nemáme možnost delšího pobytu. Děkuji.
vloni jsem byl na východě, letos bych rád navštívil západ USA, navrhoval bych přidat ještě Grand Canyon a Las Vegas, zajímala by mě plánovaná trasa
Ahoj, měl bych vážný zájem a docela bych se k Vám přidal, západ USA je můj sen. Mohu ale pouze v červenci nebo v srpnu. A bohužel, nejsem řidič. Kdyby to ale nevadilo, určitě bych jel rád. Díky za případnou odpověď, nejlépe na můj mail. Petr
Zdravim, zaujal mě tento příspěvek, docela bych si vyrazil s váma 🙂
Ahoj Evo,
taky plánuju cestu do USA. Mám, řekla bych, už něco odcestováno a žila jsem i v zahraničí, ale v USA jsem ještě nebyla. Ráda bych se přidala k nějaké partě. Umím anglicky,jsem řidič. Termín by byl samozřejmě na domluvě. Budu ráda za nějaké tvé další info, plány a představy, také časový rozvrh. Dík.
Ahoj Evo
Moc rád bych se k vám přidal mám už něco procestovaný po Evropě, tak nějaký zkušenosti jsem nazbíral ale mým dávným snem je dostat se za modrou louži a tím je Amerika
jestli máte místečko i pro mě moc rád bych se k vám přidal. Můj meil:
kr*****@em***.cz
Martin
Ahoj všichni,
vidím, že je tu docela hodně zájemců s podobnými nápady, tak nevím, zda budete mít ještě místo, ale kdyžtak můžem utvořit i další nezávislou jednotku:-) Ráda bych procestovala především západ USA (národní parky, přírodu + nějaké to město), mám měsíc dovolené (červenec-srpen). Preferuji spát v kempech/stanech a trochu tak stlačit náklady. Žila jsem v cizině, řídím, anglicky umím, důležitá je dobrá parta lidí:-) Prosím napište, v jakém stavu je vaše plánování, ráda se zapojím. Díky, Šárka
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Eva Schrollová: Sama 3000 km po Te Araroa a ještě dál
Co jíst pro celodenní energii? Potraviny, které vás udrží plné síly i na dlouhé túře
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru