Ahoj, našel/našli by se spolucestující na západ USA (LA, SF, Sequoia, Yosemite NP, Dead Valley, Grand Canyon, (Bryce, Zion NP), Las Vegas, Mojave dessert, Joshua Tree NP) na 2-3 týdny v květnu 2014 (v termínu cca od 1. května do 25. května. Letecky nejspíše do LA, nebo SF a pak půjčit auto. Ozvěte se na iv***********@**st.cz. Ivana
Ahoj, rád bych taky jihozápad, můžeme si napsat přes mail? můj je: ma**************@****am.cz
o téhle cestě jsem uvažoval vloni, nakonec jsem byl v Asii, asi stejný okruh, přílet LA a odlet SF nebo opačně, pokud by byli čtyři lidi do auta tak bych měl zájem
Ahoj Jirko,
s pár lidma už komunikuji. Pokud chceš, napiš více o sobě na ten můj výše uvedený mail, ať je vzájemná představa lepší. Díky.
čau čau, jsem teď 3tím měsícem v kanadě a jsem pro nové výlety, tak jestli to je pořád aktuální, tak mi napiš maila a dáme řeč 🙂 dr********@***il.com
Ahoj, možná bych se také přidala, můj mail:kytikyti@seznam,cz je mi 26
Ahoj,
hledáme člena posádky na poznávačku západu USA: především národní parky, start v San Francisku a kolečko autem. Termín cca 30.4. – 18.5. Zatím jsme tři a potřebovali bychom doplnit auto. Piště na mail: le***********@*****il.com. Díky.
Nikdo se neozyva..:-)Tak pridam jeste par radku. Je mi 33, jsem prumerne zdatna cestovatelka (predchozi nejvyznamnejsi cesty napr. Cina, Vietnam, Arabske emiraty). Pri cestovani nemusim mit komfort, jsem fyzicky zdana a snazim se vytezit z cest maximum zazitku..i kdyz ne za kazdou cenu (neriskuji). Myslim, ze jsem pohodovy a dobry partak na cesty.
Co se tyce cesty do USA, je to muj sen, ktery se jeste z ruznych duvodu nepovedlo naplnit. Cestu uz nejaky cas promyslim a ted je nejprihodnejsi doba koupit letenky.