Spolucestování Amerika

Zapad USA 3 tydny NP – Yellowstone,..06nebo09/2014

Eva

Rada bych podnikla v cervnu nebo zari 2014 cestu na zapad USA, prilet do Denver ci Las Vegas, pujceni auta a navstivit NP Yellowstone, Grand teton a dalsich (zalezi na domluve). Prenocovani v kempech. Nasel by se nekdo se stejnym cestovatelskym zamerem? Eva 32, Praha

Zkušenosti čtenářů

Honza

Ahoj, předběžně plánuji na srpen-říjen procestovat USA, kde právě září by bylo nejspíše v Z/JZ části. Bylo by fajn se s někaým spojit. Mohli bychom si kdyžtak dát vědět? Díky, Honza, 33 let, Praha

Zuzka
Honza:

Ahoj, já 22 a dva kamarádi 22 a 32 taky plánujeme projet jihozápad na přelomu srpna-září, byla bych strašně ráda kdyby jsme si mohli vyměnit své plány, nějaké info o trase, a vlastně plánováním celého toho výletu 🙂

Eva
Honza:

Ahoj Honzo,
urcite se muzes ozvat. Ty planujes ten trip na zapade USA na jak dlouho a jaky parky, mas uz nejaky cestovni plan vypracovany? Eva

Honza:

Ahoj Zuzko,
Neni problem. Vy pojedete ve 3 nebo hledate 4 cloveka do party? Jaky jsou vase predstavy o tripu? Detailni cestovni plan jeste vypracovany nemam, zalezi na domluve a preferenci co chce kdo videt,ale urcite bych chtela videt Yellowstone NP…

petr

čau čau, jsem teď 3tím měsícem v kanadě a jsem pro nové výlety, tak jestli to je pořád aktuální, tak mi napiš maila a dáme řeč 🙂 [email protected]

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: