Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
koncem srpna končím v práci v Ohiu a chystám se procestovat na západ a tam to projet. Mám na cestování celé září, pokud se tu někdo najde, kdo má podobné plány a nebo by se chtěl přidat a nějak domluvit neváhejte napsat! 🙂
Zkušenosti čtenářů
Katka
Ahoj, ještě hledáš? Končím 31. srpna ve Wisconsinu a taky bych ráda cestovala, ale nemám s kým…
Kdyžtak dej vědět 🙂
Jirka
Zdravíčko. Já končím taky 31. srpna (na Aljašce) a pak bych chtěl září strávit na západě. Akorát se mi trochu rozpadly plány, protože kamarád, se kterým tu jsem, si přebookoval letenku na 13. září a tehdy frčí domů za svou milou. Hledám tedy někoho, ke komu bych se na cestování mohl přidat. Respektive do 13. září hledáme dva a od 13. září jen já sám:)
Ahoj, ještě hledáš? Končím 31. srpna ve Wisconsinu a taky bych ráda cestovala, ale nemám s kým…
Kdyžtak dej vědět 🙂
Zdravíčko. Já končím taky 31. srpna (na Aljašce) a pak bych chtěl září strávit na západě. Akorát se mi trochu rozpadly plány, protože kamarád, se kterým tu jsem, si přebookoval letenku na 13. září a tehdy frčí domů za svou milou. Hledám tedy někoho, ke komu bych se na cestování mohl přidat. Respektive do 13. září hledáme dva a od 13. září jen já sám:)