Spolucestování Amerika

Work and travel USA 2015

Martina

Ahoj, chci se vydat v létě do Ametiky, je tu někdo, kdo by se přidal? 🙂

Zkušenosti čtenářů

Lucka

Ahoj, na jak dlouho se chystáš vycestovat?

Martina
Lucka:

Ahoj, jen na prázdniny, popř. září, ty bys taky chtěla?:)

Lucka
Martina:

No lákalo by mě něco podniknout. 🙂

Petra

Ahoj,já už jsem prihlasena u agentury czech-us na WaT. Ráda bych vyrazila v pulce cervna.Ozvi se,budu ráda za spriznenou duši. Jinak mi je 22 a studuji druhy rok VS.

Petra

Petra
Petra:

Muj e-mail Pe**********@****am.cz

Nikol

Ahoj, taky se příští léto chystám na WaT do USA a sháním někoho kdo by se přidal 🙂 chtěla bych jet se Student Agency.

Lenka
Nikol:

Ahoj, na jak dlouho to v USA vidíš a kam se plánuješ podívat? 🙂

Xenija

Ahojte lidičky, taky se chystám v létě 2015 vyjet na Work and travel a sháním parťačky a parťáky se kterými by jsme si to tam užili a procestovali! 🙂 Určitě se mi ozvěte budu ráda 🙂

Petra

Ahoj:)taky se chystám vyrazit na WaT do USA a plánuji jet do kempu jako Support staff. Sháním taky partacku, budu ráda, když se ozvete;)

denca

Ahojte rada sa k niekomu pridám , kontaktujte ma na mail de******@***il.com🙂

Mikes

Ahoj také bych ráda jela v létě do Ameriky, jestli stále nemáš parťačku tak ráda bych se přidala. 🙂

Fany

Ahoj 🙂 taky se chystám do USA na léto-září na WaT (ještě tedy nejsem rozhodnutá, kde přesně budu chtít pracovat), ale pak bych moc ráda uvítala parťáka/parťačku na nějaký to cestování 🙂 když tak napište a můžeme se domluvit a navštívit zajímavá místa v USA společně! 🙂

Markéta
Fany:

Ahoj,
už jsem se zaregistrovala do programu WaT na léto 2015 a zatím se rozhodnuji kam jet a na jakou pozici..Pokud je tu někdo takový také, tak uvítám parťačku nebo alespoň nějakou dobrou radu kam jet atd 🙂 Kdyžtak mi napiště na email 🙂

David

Ahoj hledám někoho ke komu bych se přidal. Je mi 24 let, a letos státnicuju, takže bych mohl vyjet až 24.6.. Kdyžtak mě kontaktujte na email Pa*******@****am.cz

Michaela

Ahojte,taky hledám někoho na work and travel 2015.napište mi prosím na ma**********************@****am.cz

Michael

Ahoj, jsme dva kluci z Brna a jedeme na W&T jako plavčíci s czech-us. Hledáme dva 2 pohodový lidičky na cestování v září, aby se vyplatilo půjčit auto, plánujeme velký západní okruh (Kalifornie, LA, národní parky, Las Vegas a spoustu dalšího) :)) tak se ozvěte, ko*******@***il.com

Marek
Michael:

Ahoj, kde budete pracovat a jak dlouho a kdy presne chcete cestovat? Na JZ USA bych se rad podival 🙂

Terence

Ahoj, přeji krásné léto plné nezapomenutelných zážitků všem! Na W&T jsem byl 2x, píšu o tom celém cirkusu blog http://www.chcidousa.com ..budou tam články typu kalkulace čistého zisku, zkušenosti s půjčováním auta, ubytováním, cestováním apod. Cheers ! 🙂

Martin

Ahoj, budu pracovat v PA a pak hurá do Kanady – o Work and Travel píšu blog http://www.chcidousa.com Kdybys něco potřebovala, napiš 😉

Markéta

Ahoj,

koncem srpna končím v práci v Ohiu(Mason) a pak plánuju na září procestovat západ (LA, Las Vegas, národní parky, San Francisco…) Byla bych ráda, kdyby se našla nějaká dobrá duše, která tam plánuje také jet nebo by se chtěla přidat 🙂 Kdyžtak piště EMAIL. 🙂

Sabina

Ahoj, letos se taky chystám do USA. Jsem již registrovaná na WaT se Student Agency. Našel by se nějakej parťák, který by měl zájem se připojit a jet do Tenesee? Jsou asi 2-3 pozice vypsané u Nascar (něco jako motokáry pro veřejnost, nevím, proč se to honosí tím názvem). Tenesee mě láká, protože mám ráda country a rock n roll, a jsem fascinovaná vidlákama 😀 Případně bych jela do NP Yellowstone, kde je pracovních pozic hromada a studentů tam bude více. Můžeme se třeba někde v Praze sejít, a trochu se poznat, myslím, že s parťákem pak trošku opadne strach z toho celého kolotoče 🙂 Kdyžtak piště na e-mail go***********@****am.cz. Zatím ahoj!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: