Spolucestování Amerika

Work and Travel USA 2013

Bára

Ahoj, příští rok končím studium a chtěla bych odjet pracovat do USA. Jedinou možností je program Work and Travel USA 2013. V mym okolí není nikdo, kdo by chtěl takhle daleko odjet a proto hledám parťačku touhle cestou. Tak pište kdo o tom taky pŕemýšlíte a společně bysme mohli dát dohromady nějaký ty plány 🙂

Zkušenosti čtenářů

Tomáš

Ahoj. Chtěl bych zkusit něco podobnýho jako tu píšeš, pokud chceš ozvy se na email pi*****@***il.cz Zatim ahoj

Evina

Ahoj… Dáš mi maila?

Iva

Ahoj, taky chci jet letos na Work and travel.
Když tak se ozvi na mail: iv******@*****um.cz a můžem to nějak víc probrat.

Petra

Ahoj Báro,

jsem ve stejné situaci jako ty. Prázdniny 2013 jsou mýmy posledními a ráda bych využila W&T v USA. Zkušenosti s pracovními pobyty v zahraničí mám (Švýcarsko, Norsko). Snažila jsem se k sobě někoho sehnat, ale bohužel neúspěšně.

Do USA bych ráda vyrazila s někým, jinak mám v záloze Island;). Chci to vyřešit začátkem ledna.

Pokud bys do toho šla, můžeme si vyměnit emaily, případně se sejít a domluvit.

Měj se hezky,

Petra

Nelly
Petra:

Ahoj, hledame na partaky na spolucestovani na zari 2013!!! Jedem na program WaT a shanime aspon dalsi 2 kluky. Chcem urcite podniknout Californii a pak asi Mexiko. Detailnejsi popis pak reknu ve zprave. Kdyby mel nekdo zajem , tak se urcite ozvete. Zatim jsme 3 🙂 2 holky a 1 kluk.

Vic

Ahojky taky chci jet na WaT do USA rok 2013. Máte ještě zájemo někoho do party 🙂

Veronika

Ahoj, planuju jet na Work and Travel USA, ale jsem srab na to jet sama. Nemam s kym sdilet nadseni pro Ameriku 😀 posilam svuj mail, potrebuju si o tom s nekym popovidat 🙂 Diky
mail : pa***********@****am.cz

Lenka
Veronika:

Ahojte všichni,
na W&T USA se chystám letos už po šesté, tak kdyby jste někdo potřeboval nějakou radu, není problém mě kontaktovat…

VV
Lenka:

a das mi mail, prosim ?

Lenka
VV:

Stačí kliknout na moje jméno 😉

Pavla
Lenka:

Ahoj,
můžu se Tě zeptat, kam jsi jezdila na WaT a kde jsi byla nejspokojenější? Přihlášená v agentuře už jsem, jen nevím co si vybrat, nabídek je tolik a raději dám na někoho zkušenýho.
Díky předem za odpověď

Honza

Ahoj,
letos bych chtěl poprvé vyrazit na WAT USA a hledám případné parťáky, protože samotnámu se mi moc nechce. Konkrétně mám v plánu dělat plavčíka, pravděpodobně s agenturou czech-us. Pokud je tu někdo podobně uvažující tak se prosím ozvěte 🙂
Také by mě zajímaly názory od těch, kteří už na tomto programu byli, dále zkušenosti s ubytováním a jak se vyvarovat případným problémům?

Mějte se

Honza

Magda

Jsem starší osmnácti let ale bohužel jsem studentka střední školy, víte prosím o něčem kam můžu i když nejsem vysokoškolačka? =) Děkuji

Martina

Ahoj vsichni,

ve zkratce-premyslim o WaT toto leto, lokalitu zatim ujasnenou nemam (ne Aljasku), stejne tak jako pracovni napln (ne housekeeping), ale to je v tuto chvili podruzne 🙂 Odjela bych pocatkem cervna, tri mesice prace a mesic na cestovani – pravdepodobne roadtrip. A proto hledam nekoho, kdo ma podobne plany a dobrodruznou povahu, pripadne se neboji plany podle situace menit a improvizovat. Momentalne ziju v zahranici, ale vracim se v unoru, takze se pak muzeme pripadne nekde sejit a prodebatovat to. Do te doby se muzeme pobavit pres email nebo skype. Uvitam kazdou podobne zavislou-nezavislou dusi! 🙂

terezie

ahoj nechysta se nekdo na w&t do glacier national park???

Kateřina

Zdravím, je tu někdo, kdo se chystá do Cedar point? Hledám spolucestující 🙂

Tomas
Kateřina:

Kateřina: jedeš přes agenturu?

Kateřina
Tomas:

Ano, ale hledám někoho, kdo by se mnou jel z ČR. Přece jen je to dlouhá cesta…:-). Chci jet hned 13.-15.5.

Tomas
Kateřina:

Nevíš jestli tam mají ještě volná místa?

Leos
Kateřina:

Ahoj, chci taky odjed makat do usa. Ozvy se.

Leos
Kateřina:

Ahoj, chci taky odjed makat do usa. Ozvy se.

Nimra
Leos:

Nejdříve by sis měl dodělat základku, WAT je až pro VŠ studenty.

Leos
Nimra:

Ahoj, chci taky odjet makat do usa. Ozvi se.

Nimro neser ty hnupe!

Honza
Kateřina:

Ahoj, my se letos chystáme na WaT do Cedaru, dyžtak koukni na facebook 😉

http://www.facebook.com/#!/groups/221400091339937/

Ondra

Čaute, jel by někdo z vás na program Work and Travel do USA?

Míša
Ondra:

Ahoj Ondro, jela bych! Příští týden bych se chtěla stavit v czech-us a poptat se na možnosti, dřív jsem to nestihla, zkouškové dalo zabrat :D.

Jarda

Ahoj, jsme s kamaradem ve statech, konkretne San Antonio Texas, mesic uz mame za sebou a dalsi dva nas cekaji. Koupili jsme tu auto a prave vyděláváme penize na cestu do Kalifornie a na Floridu. Uvítali bychom dve hoky na cestu, nas vek je 25 a 26, za mesic jsme nabrali spoustu zkušeností a máme tu i dost kamaradu z Čech. Muzeme pomoci a predat zkusenosti. 😉

Sabina

Ahojky, letos se poprvé chystám do USA jako plavčík se společností Czech-us (východní pobřeží). Měla jsem sílu se rozhodnout a jet sama, ale říkám se, že ve dvou či více lidech by to bylo přece jenom lepší:-) Najde se někdo se stejným záměrem, kdo by se ke mně připojil? Nejsem zrovna extra rychlej plavec, ale utonutí nehrozí, tak proč do toho nejít:-)

Jajkub

Ahooojky…
Chystám se na poslední chvíli do USA. Ještě nemám nic zařízené… Nevíte prosím někdo o něčem? Není tu někdo, kdo by měl ještě teď volné nějaké ubytování ve městě, kde bych měl možnost sehnat nějakou práci? Moc rád se rozdělím se svým platem.
Předem díky za všechno…:)

Kateřina

Ahoj, kdyby chtel nekdo do Colorada ozvete se, poslu vice info!!! Jsou 3 mista a samotne se mi nechce… ka******@****am.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: