Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj. Moc ráda bych jela o prázdninách (červenec – srpen, příp. září) do USA, ale nechce se mi jet samotné 🙂 …..nenajde se tu někdo, kdo by se chtěl vydat se mnou? Předem upozorňuji, že s tímto programem nemám zatím žádné zkušenosti! 😀
Zkušenosti čtenářů
Ahoj,
mám podobný plán 😀 Dej na sebe nějaký kontakt FB nebo email, ozvu se ti.
Ahoj, chci také vyrazit v lete na WaT do USA. Presneji do kempu jako Support staff. Už tam byly kamošky pár let za sebou a byly spokojené.Tady je muj email: pe********@se****.cz🙂
Hana
Ahoj…
taky uz jsem nekolikrat byla na programu CampCouncelors… a znam spoustu lidi, co byli i na Work Experience.. Kdybyste mely jakekoli dotazy, napiste na ch*******@gm***.com. Rada vam poradim.. 😀
Ahoj,
mám podobný plán 😀 Dej na sebe nějaký kontakt FB nebo email, ozvu se ti.
Ahoj… napiš mi třeba ne tento email: ra*******@gm***.com 🙂
Napsala jsem ti mail 🙂
Ahoj, chci také vyrazit v lete na WaT do USA. Presneji do kempu jako Support staff. Už tam byly kamošky pár let za sebou a byly spokojené.Tady je muj email: pe********@se****.cz🙂
Ahoj…
taky uz jsem nekolikrat byla na programu CampCouncelors… a znam spoustu lidi, co byli i na Work Experience.. Kdybyste mely jakekoli dotazy, napiste na ch*******@gm***.com. Rada vam poradim.. 😀
Hanka
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Bilbao, hrdé město hrdých Basků
Dubaj: Pouštní zázrak na břehu smaragdového moře
Vybavení na cesty
JAK PROJET
Divoký východ Kuby na kole?
PLECHÁČEK S FOTKAMI Z CEST
Vytvoři si svůj smaltovaný plecháček na Tiskařík.cz
CESTOVATELSKÝ FOTOKALENDÁŘ
Vytvoř si ten vlastní na Tiskařík.cz
FOTOOBRAZ Z CEST
Vytvoř si ten svůj na Tiskařík.cz