Ahoj, mám v plánu letět pracovat do Kanady v rámci vízum W and T a to s odletem leden-březen (jak se podaří a po domluvě), práci hledat až na místě a hledám lidičky s podobným plánem. Na jak dlouho bude záležet jak se mi tam zalíbí atd…Mě je 26 let, jsem pohodová, přátelská holka co miluje cestování a sport, v zahraničí jsem už pracovala.
Nazdááár 🙂 ja letim v januári . Napíšeme si na mail. Daj echo 🙂
Ahoj Ivet, ziji v Calgary, pokud bych mohl nejak pomoci, tak dej echo. Mej se a uzivej poznavani Kanady.
Ahoj,
bohužel nemohu potvrdit, kdy pojedu do Kanady, neboť ještě nemámVíza. A tak jsem se chtěla zeptat.Na to abys mohla jet v lednu-březnu 2015 jsi žádala o víza v roce 2014?
Jedná se mi o to, že bych chtěla požádat o víza už teď v lednu 2015, ale jet třeba až v ledn-březnu 2016. Je to možné? Jak dlouho je platné visum, pokud jej člověk dostane?
Moc díky a omlouvám se že jsem neodpověděla na tvou otázku 🙂
Veronika
Ahoj, já bych rád jel letos na podzim, případně až po novým roce. Rád pojedu s někým, místo sám. 🙂 kdyžtak nechte kontakt.O
Ahoj, taky o tom docela uvažuju, kdyžtak napiš mejl 🙂 nebo si mě přidej na fb
Ahoj Ondro, narazila jsem na tvůj příspěvek. Je ještě aktuální? Čekám na vizum a ráda bych do Vancouveru (a okolí). Katka
Ahojte lidi, já jsem momentálně v Kanadě na working holiday, takže kdyby jste někdo potřeboval rád poradím. Co se týče práce, tak není problém sehnat tady na místě v létě, zima je podstatně horší, i dost místních je bez práce. Na podzim se ty místa zaplní a lidé tam vydrží přes zimu. Ale ve velkých městech by to neměl být problém sehnat práci. Já jsem na Yukonu, páč se mi tu líbí, ale přes zimu tu chcíp pes. Doporučoval bych tedy přijed až na jaře,rozhodně né v lednu. Pracovní vízum platí rok od vydání, tudíž můžeš jet až ten následující.
Zdravim, chtela sem se zeptat jak je to s Working and Holiday viza.. Kdy se vydavaji kvoty? A taky, kdyz zazadam o viza tento rok, je pravda ze muzu odjed az behem 12 mesicu po vydani viz?? Muze mi prosim nekdo doporucit nejakou dobrou agenturu? diky moc
Ahoj. Kanadu mam take v hledacku:ú take sem pracoval v US (uz je to davno)ale neni lepsi praci tam najit jiz v CR pres agenturu nebo te to bavi takhle na blint riskovat, nebojis se ze tratis- uz mas viza v tomto programu? Jaky planujes rozpocet? Budu rad za vice info a treba bych se teda pridal! Pisnes?