Spolucestování Amerika

Work and Travel 2016

Kamila Trojanová

AHoj o prázdninách mám v plánu vyrazit na work and travel USA. Bohužel nemám parťačku a samé se mi do toho moc nechce. Pokud bys chtěla/chtěl vyrazit rovněž a máš stejný porblém, tak se mi neváhej ozvat! Email 00********@se****.cz 🙂

Zkušenosti čtenářů

Sabina

Ahoj, letos se taky chystám do USA. Jsem již registrovaná na WaT se Student Agency. Hrozně mě láká Tenesee. Jsou asi 2-3 pozice vypsané u Nascar (něco jako motokáry pro veřejnost, nevím, proč se to honosí tím názvem). Tenesee proto, že mám ráda country a rock n roll, a jsem fascinovaná vidlákama 😀 Případně bych jela do NP Yellowstone, kde je pracovních pozic hromada a studentů tam bude více. Můžeme se třeba někde sejít, a trochu se poznat, myslím, že s parťákem pak trošku opadne strach z toho všeho 🙂 Kdyžtak piš na e-mail go***********@se****.cz. Je mi 24. Zatím ahoj!

Nikola

Ahojte, je mi 21, studuju v Anglii ale v lete (od kvetna) bych chtela vyletet na program work&travel usa nebo camp counselor usa/canada, a taky se mi nechce absolutne samotne. Facebook nemam. Ozvete se kdokoliv na do************@ce*****.cz

Sammy

Ahoj Holky, pokud mate zajem v Kanade a Usa jsem zil 6 let. Rad se tam vracim a lidem ukazuji mista kde jsem byl a kde se da fakt podivat a stoji to za to.. Vidlaci, nebo cokoli vas zajima, je mi jedno. U Nascar jsem byl taky ale v Alabama state a v Texas Fort Worth. Ten kraval z aut miluji 🙂 Jinak se chci podivat do Antelope Canyon – Navajo Parks a to uz je pecka neco videt. Jsem take fotograf. Jsem mlady a miluji cestovani. Od Norska po Francii jsem videl vsechno a USA, Canada taky docela dost, mateli zajem napiste pridam se rad 🙂 sa******@gm***.com

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: