Spolucestování Amerika

Work and Travel 2013 – hledá se parťák!!

Jana

Ahoj, příští léto 2013 bych chtěla strávit v USA v rámci programu Work and Travel. Chtěla bych spíše někam do města než do národních parků, jelikož mám ráda větší města a kolem sebe hodně lidí. Touto cestou hledám nějakého pohodového člověka, který má stejné plány, nejlépe v okolí Brna a nemá parťáka. Hledám někoho s kým budu moct vše řešit, společně vše naplánujem a vybereme nejlepší (taky nejlevnější ) variantu jak do USA. Jinak je mi 22, studuji v Brně, jsem celkem společenská a nekonfliktní. Povaha flegmatik. Ráda chodím na za kulturou, posedím ráda s kámošema v dobré hospodě, ale taky se ráda seznamuju s novýma lidma. Pokud hledáte taky nějakého parťáka na léto v USA ozvěte se mi klidně kdykoliv na fb http://www.facebook.com/jana.zajdlikova nebo na e-mail. Vyměníme si navzájem naše představy, zjistíme, jestli dokážeme najít společnou řeč a můžem se vrhnout na plánování cesty:-)

Zkušenosti čtenářů

Ahoj, chtela bych toto leto odcestovat na work and traveldo ameriky a takehledam partacku, kdyztak napis mail na ot******@***il.cz🙂 jestli je to vubec aktualni

Nelly

Ahoj hledame 2 partaky na spolucestovani do USA. Jedem na program work and travel a prace nam konci zacatkem zari. Hned ze zacatku bychom chteli jet do Californie a jelikoz jsme jen 3 , chcem at nas to vyjde co nejlevněji takze aspon 5 lidi. Kdyby nekdo mel zajem tak piste, reknu detailnejsi popis cesty 🙂 AHooj

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: