Zdravím, v létě 2015 se chystám do ameriky na program Work and travel (pozice plavčík) s agenturou Czech-us. Nemám však s kým jet, proto se chci zeptat, jestli je tu někdo kdo by se nechtěl přidat? Jsem student z Brna, 23 let.
Ahoj, my jedem přes Lifeguard.cz, mají nižší cenu a czech-us mají nějaké nesmyslnné závazky ve smlouvě, které pak lidi přes ně nevýhodně řešit daně a nějaké další omezení. S klukama z Lifeguard jsme se potkali na prekurzu a fakt spokojenost s přístupem!
Čus, taky mám v plánu na léto vycestovat do USA jako plavčík a řeším stejný problém – nemám s kým jet. Kámošům se do toho nějak nechce, nechápu 😀 Jsem taky student z Brna (19), tak jestli ještě někoho sháníš, dej vědět:) Vu*********@****am.cz
Ahoj, chci také letos vyjet a nemám s kým. Ráda bych vyjela hned na začátku sezóny, což je cca 15.5. Jsem z Prahy, napište a třeba něco vymyslíme 🙂
Ahoj, mam take zajem vycestovat. Kdyz budes chtit napis na email ad*************@****am.cz
Čauves, taky bych jela. 🙂
Ahoj, taky chci jet, ale spíš přes lifeguard.cz, je levnější, ale nemám zkušenosti žádnou z nich. Ale jet chci určitě 🙂
zu*******@***il.com