Zdravím cestovatelé, rád bych vystoupal na Mount Blanc ale nemám s kým a mé zkušenosti jsou malé, ale začínám trénovat, hledám někoho kdo má za sebou nějaké výstupy.
S pozdravem Carlos
Holky berete?
tak jak se tak divam jelo by nas vice teě se stači jen pořadně domluvit někdo nake
navrhy ?
Určitě se to chce zkontaktovat(723 851 256)
domluvime se na fcb moje jmeno je jan paulus nebudu ti volat to je na dlouho
Ahojte, mám v plánu první prázdninový týden jet do oblasti Mont Blancu z francouzské strany a hledám spolucestující s autem. Nenajde se tu někdo mezi váma, že bychom vytvořili skupinku?
Cau,
urcite bych pres leto chtel taky jet na Mt.Blanc. Este bych jel urcite kamos, takze bych mel 2 lidi. Auto kdyz tak taky mam. Termin zatim neni jisty, ale predbezne bych to rad dal koncem cervence
Mohu pouze na první týden v červenci, tak kdyby jste mohli a chtěli jet a máte vlastní auto, mohli bychom se domluvit a vzít ještě čtvrtého.
Zdravím, vyrážíme na MB ve čtvrtek 29.8. kolem 18:00 hod. z HK. Návrat v neděli 1.9. Jsme tři, jelikož čtvrtý člen týmu se ze zdravotních důvodů nemůže zůčastnit sháníme čtvrtého případně snad i pátého člověka do auta. Počasí podle předpovědi by na sobotu mělo vyjít báječné.Pokud by byl zájem piště na mail.Zatím se mějte
Zdravim vas horolezci,taky pokoukavam po zdolani Mount Blancu mate uz vybrany termin treba bych to taky zkusil zatim cauky Tomas
Ahoj Carlosi,jak to vypada s tvym vystupem na Mount Blanc
Zdravím horolezci, bohužel jako iniciátor této akce se nezůčastním ze zdravotních důvodů, ale určitě to můžete zkusit i když nejedu, s Pozdravem Carlos
Ahoj, rád bych se taky připojil k vystupu na mont Blanc 🙂 !Natrenováno mám, zkušenosti taky žádné, pouze s malé s lezením.V červnu by to bylo ale lepší!Kdyžtak se někdo ozvěte!Já jsem z Chocně , vych.Čechy .
Jo a auto bohužel nemám, takže pokud máte někdo chuť,auto a odhodlání napište mi na 605920670.Honza
Ahoj, taky bych ráda jela. Zkušenosti mizivé, fyzička dobrá 🙂 Auto mám (ač malé), termín konec srpna/září. Přidá se někdo?:)
ahoj, taky bych to chtel zkusit, zkusenosti velmi male, mohu vzdy koncem mesice na max. tyden.
Ahoj Horolezci
Výstupovku na Mt. Blanc dobře znám. V loni jsem na této nádherné hoře párkrát byl a vždy úspěšný vrchol a bezpečný návrat. Vždy je mi líto těch nešťastných horalů, co se jim výstup z jakýchkoliv důvodů nepovedl.
A potkávám jich tam dost.
Kdo tedy máte chuť a vůli vystoupit na nej. vrchol Evropy tak pište, letos opět jedu.
Ahoj
Přidávám se a naprosto souhlasím s tvým termínem:) Barča.
Ahoj Horolezci
Výstupovku na Mt. Blanc dobře znám. V loni jsem na této nádherné hoře párkrát byl a vždy úspěšný vrchol a bezpečný návrat. Vždy je mi líto těch nešťastných horalů, co se jim výstup z jakýchkoliv důvodů nepovedl.
A potkávám jich tam dost.
Kdo tedy máte chuť a vůli vystoupit na nej. vrchol Evropy tak pište, letos opět jedu.
Ahoj
Horolezec
Ahoj lidi, člověk pod jménem HOROLEZEC je pěknej kokot !!!Nabízí výstup na Mont. B. , ale vzápětí se dozvíte, že chce za něj zaplatit cca 9000Kč a pak mi ještě napíše ,že ho obtěžuje psaní mailů!Když jsem mu řekl , že mu to dám cash, ne na účet, začal se vymlouvat a posílat mi fotky, že tam byl a podobný hovadiny !
Takže si na něho dejte bacha !!! Honza
No taaaak , lidi máme málo času !!!!Tak už se někdo ozvěteeeeeeee !!!!Honza
Jak to vypada s Mt. Blancem? Rad bych se pridal.
Ahoj, taky bych se rad pridal k vystupu, mam k dispozici velke auto, takze pokud by byla skupinka 4-5 lidi tak by to bylo fajn. Koukal jsem i na nabidky CK, ale zadna me neuspokojila, nechci tim travit 10 dni, ale mel bych predstavu prijezd tam, dat nejakou horu pro aklimatizaci-casto se chodi Grand Paradiso,tak treba tohle, pak po 1 dni odpocinku pokus o vystup na Mont Blanc, coz jsou minimalne 2 dny. Ohledně termínu je mi to jedno, zatim nemam nic presne urcenyho, co me spise vice zajima je otazka horskeho vudce, nebo minamalne cloveka ktery ma s vystupem na MB zkusenosti. Klidne se ujmu cele organizace, nicmene je potreba znat kdo by mel opravdu zajem jet, pripadne v jakych terminech a taky samozrejme jiz nastolena otazka vudce.
Ahoj Honzo, rádi bychom jeli, jsme tři, kamarádi už se o výstup pokoušeli, ale vrchol nedali pro změnu počasí a chtěli by to napravit, takže cestu už znají, jen nemáme to auto. Kdyžtak se ozvi. Ideální termín je první týden v červanci.
Zdarec, na Mont Blanc si dejte určitě 7 dní s tím že si dáte minimálně dvě 4000 tísícovky (oblast Wallisu neljlépe, tam si můžete nacvičit i případné krizové situace, které můžou nastat)+ přespání na některé horské chatě ve výšce 3000m, tak aby aklimatizace byla OK 🙂
Nežentě se na Blanc za každou cenu, v Chamonix vám rádi řeknou jaká je předpověd a kdyžtak raději den počkejte 🙂 nebo nechodtě vůbec 🙂
Dobré vybavení s sebou 🙂 http://www.chamonet.com/events/news/climbing-mont-blanc-to-be-policed.html
Přeji hodně štěstí.
ahoj Honzo, taky bych jel a v červenci by se mi to taky hodilo 🙂 stejně jako těm třem co píšou 🙂 !Ozvi se 605 920670 .Díky ..
Ahoj vsem, jestli se tu zrodila nejaka skupinka ktera by jela na blanc, pojedu taky. termin nebude poroblem, pokud bude v cervenci, prvni pulce srpna. Muzu vzit auto, vybaveni mam.
Dejte vedet, Jakub 33
Ahoj horalové, jestli berete do vaší skupiny jedoucí na Mont Blanc ještě zájemce, rád bych se přidal. Lidi se kterýma jsem tam měl letos jet to nakonec odpískali. Konec července a první polovina srpna by byla parádní. Díky za případnou reakci.
Adam
na MB jsme meli vyrazet zitra odpoledne z Roudnice n. L. bohuzel jsme jen 3. mame auto, dalnicni znamku Swiss, ale pocasi momentalne uplne nepreje (vylepsit se ma od soboty 13.7.) kazdopadne pokud je tu nekdo, kdo ma nejake zkusenosti s lezenim, sportuje a ma na to vybaveni a da mi vedet nejpozdeji do zitrka, tj. 9.7., muzeme jeste zkusit se dohodnout a vyrazit napriklad ve ctvrtek narychlo do Chamonix a na zdolani vrcholu bychom meli pa/so/ne a u nas i pondeli 15.7.
pripadny tel pro rychlejsi kontakt je 723752320
Zdravím, vyrážíme na MB ve čtvrtek 29.8. kolem 18:00 hod. z HK. Návrat v neděli 1.9. Jsme tři, jelikož čtvrtý člen týmu se ze zdravotních důvodů nemůže zůčastnit sháníme čtvrtého člověka do auta. Počasí podle předpovědi by na sobotu mělo vyjít báječné.Pokud by byl zájem pisni na mail.Zatím se měj Standa
Ahoj,
letos (2013) v červenci jsme dobyli Mont Blanc. Z našeho putování jsem sepsal zážitky a zkušenosti.
Dávám k dispozici – http://xboss.8u.cz/montblanc/00_obsah.html.
Ahoj,
s kama jsi? Já su brňák 🙂
Jo, na Mont Blancu jsem už před lety byl, ale kvůli špatné aklimatizaci jsem ho nevylezl. Mám v plánu se tam vrátit a dobýt ho. Konec Května nebo Červen 2013 ideální.
Ondra
zdravim jsem z českého těšína a rad se přidam
Zdar, já jsu z České Lípy ale bydlím ve Zlíně, a myslím že se můžeme domluvit,určitě to chce probrat zkušenosti a výbavu, S pozdravem Carlos
co takhle zatrenovat
Cau 16-19,2,2013 jedem na slovensko na chatu pri zelenem plese a mame 2 volna mista v aute jedeme z Přerova smer Ostrava pokud mas zajem tak napis Pavel muzeme zatrenovat na ten MB
…horu nejde dobýt 😉
Ahoj, šel bych s tebou, tak se ozvi !Honza