Spolucestování Evropa

Volná místa na jachtě 6.6.2014 – 13.6.2014 – i pro nejachtaře

Petr

VOLNÁ MÍSTA NA JACHTĚ 6.6.2014 – 13.6.2014
Nabídka pro všechny přátele jachtingu a mořeplavby ( i pro ty, kteří se na lodi nikdy neplavili )
Máme k dispozici 3-4 volná místa na jachtě ve výše uvedeném termínu. Loď Bavaria 36. Smíšená posádka.
Výchozí přístav: Vieste (Itálie -Gargáno), přeplavba do Chorvatska na ostrov Lastovo, zde celní odbavení, dále plavba po chorvatských ostrovech až do Splitu.
Doprava je možná letecky, autobusem, nebo můžete jet s námi autem dle dohody. Je možné se zúčastnit i jen části plavby. Cena bude spíše symbolická jako podíl na přímých nákladech na plavbu a dopravu. Podrobnosti mailem na

**@pe*******.cz

a poté telefonicky.

Zkušenosti čtenářů

Jarda

Ahoj, to vypadá jako zajímavá nabídka, máte stále volná místa ? Díky.

Petr
Jarda:

Ano, na oba terminy od 7.6. i od 28.6. jsou jeste volna mista.
Napiste mi pripadne na vyse uvedeny email vase telefonni cislo, zavolam, domluvime podrobnosti.

Martin

Skoda, byt to o mesic pozdeji, tak do toho jdu. 🙂

Petr
Martin:

Martine, napis mi na vyse uvedeny mail kontakt na tebe. S jachtou plujeme po celou sezonu, takze posadku v podstate doplnuji neustale.
Na zari pripravujeme napriklad preplavbu z italskeho Vieste do Recka na ostrovy Korfu, Paxi, Lefkada a zpet.

Petr

Stale je jeste jedno volne misto v aute.
Prispevek na dopravu 3000 Kc.
Lod i dalsi vydaje spojene s lodi jsou pro zajemce zdarma.
Petr

Maruška

Ahoj
pro sebe a přátele zařizuju týdenní plavbu na jachtě v jižní Itálii v Tyrhenském moři. Naše hlavní cíle jsou: výstup na sopku Stromboli, prohlídka ostrova Panarea, města Lipari… a plavba na plachetnici a samozřejmně poznávání nových lidí. Na lodi máme ještě 2 volná místa, spí se v kajutách a na lodi si sami vaříme. Pokud by měl někdo zájem se k naší partě (19 – 28 let) přidat určitě mi napište! Předpokládaná délka dovolené i s dopravou je cca 12 dní (plus cca 2-3 dny – cestou chceme navštívit Řím), odhadované náklady 660 Euro/os. včetně pronájmu plachetnice a jídla a vstupů.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: