Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Chystám se najít práci ve Vietnamu v architektonické kanceláři. Někteří z Vás píšou, že to je těžk pro Čechy. Co bylo těžké? Jaké komplikace? Je složité vyříit pracovní vízum?
Které místo pro práci a žití je lepší? Hanoi nebo Saigon?
Ve Vietnamu jsem byl, takže mám určité ponětí o místním prostředím. Děkuji za příspěvek se zkušeností.
Lady
Marek:
Ahoj,
v září bych chtěla také odjet do Vietnamu. Chtěla bych to zkusit alespoň na rok, tamní kultura a lidé mě přitahují a hlavně chci něco zažít, takový docela životní šok :D…
Já bych tam ale jela asi na studentské vízum a navštěvovala kurzy vietnamštiny. Také bych moc byla ráda za Vaše rady či zkušenosti, protože každý mi říká něco jiného.
Já jsem taky blázen, ale který to myslí naprosto vážně 😀 🙂
ahoj,ja uz ziji ve vietnamu 8.let.bydlim v tp.ho chi minh.kde budes zit ve vietnamu?komunikujes vietnamsky?s pozdravem.jana
Je to jistě zajímavý nápad, Pokud někdo z váš šprechtí rád se přidám.
Ahoj, z praci pro cechy zijici ve vn je tezke.i kdyz mluvim dobre vietnamsky.Me telef.cislo 093-7978331.Jana
Ahoj, z praci pro cechy zijici ve vn je tezke.i kdyz mluvim dobre vietnamsky.Me telef.cislo 093-7978331.Jana
Chystám se najít práci ve Vietnamu v architektonické kanceláři. Někteří z Vás píšou, že to je těžk pro Čechy. Co bylo těžké? Jaké komplikace? Je složité vyříit pracovní vízum?
Které místo pro práci a žití je lepší? Hanoi nebo Saigon?
Ve Vietnamu jsem byl, takže mám určité ponětí o místním prostředím. Děkuji za příspěvek se zkušeností.
Ahoj,
v září bych chtěla také odjet do Vietnamu. Chtěla bych to zkusit alespoň na rok, tamní kultura a lidé mě přitahují a hlavně chci něco zažít, takový docela životní šok :D…
Já bych tam ale jela asi na studentské vízum a navštěvovala kurzy vietnamštiny. Také bych moc byla ráda za Vaše rady či zkušenosti, protože každý mi říká něco jiného.
Saigon
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
KUBA: Pravda a mýty aneb na co se připravit před cestou?
SOUTĚŽ: Honduraská exotika v podobě kávového piva z Rebelu
Kino Brasil – poznejte skrze film, že Brazílie je mnohem víc než jen samba, karneval a fotbal
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.