Spolucestování Amerika

Venezuela, únor 2010

Jan Kovanda

Ahoj, rád bych vyrazil v února 2010 ca na měsíc do Venezuely a hledám spolucestovatele. Dají se teď sehnat poměrně levné letenky z Mnichova za 14-15 tisíc. Je mi 34, jsem z Prahy a zajímá mě příroda, památky i kultura. Chtěl bych vidět stolové hory na hranicích z Brazílií, mokřady Los Llanos a ve zbytku času uskutečnit nějaké koupání a šnorchlování v Karibském moři. Mám cestovatelské zkušenosti z JV Asie (Thajsko, Laos, Kambodža, Indonésie, Srí Lanka), Ruska (Bajkal), Afriky (Namibie), střední a jižní Ameriky (Mexiko, Brazílie, Argentina), spím většinou v guesthousech, jezdím místní dopravou, stravuji se v levných restauracích. Na Hedvábné stezce mám několik stručných deníků, z kterých je zhruba patrné, jak si asi cestování představuji. Můj e-mail je ko*********@**st.cz. Těším se na odpovědi, Honza.

Zkušenosti čtenářů

lumir

letíme z mnichova 8.2.návrat 9.3. Potkáme se ?

Jan Kovanda
lumir:

Díky za zprávu, ale asi se nepotkáme. Nesehnal jsem spolucestovatele, takže z cesty prozatím sešlo. Honza

Ivča
Jan Kovanda:

Ahoj Honzo,

jeden spolucestovatel, či -ka by se našla:)

Tento týden mi padla kamarádka na cestu do Venezuely od6.3-29.3. Letenka 14 900, zabokování bez jména! Nutně sháním někoho, kdy by se mnou jel…
Procestovala jsem si toho s baťohem už vela a myslím, že naprosto stejným stylem jaký máš ty.

Poslal bys mi prosím foto, či si mě nahlásil na Facu, abych věděla, s kým mám tu čest.

Díky. Ivča/Praha/VŠ/24/180

Nepharit
Ivča:

Ahoj, pokud ještě hledáte spolucestovatele do Venezuely tak se nabízím,někoho už dobu marně hledám -časově flexibilní Míra,Mladá Boleslav,26

jirka
lumir:

Ahoj Lumire, ja jsem ve Venezuele uz 3 roky,8.2, budu na letisti cekat ma lidi, ktreri prileti stejnym letadlem jako ty, tak se muzeme potkat a pokecat. Budu mit na sobe bile triko, s napisem CZECH REPUBLIC.Budu stat hned u vychodu, kudyty musis projit. JIrka

Marie
jirka:

stále okrádáš a blbneš lidi? On tě jednou někdo sejme. Doufám, že brzo!

Marie

Všichni si dejte na toho podvodníka z Venezuely pozor! Tady se prezentuje jako přítel a kamarád a už jednoho člověka připravil o 19 tisíc a další „drobné“ krádeže a lži má na triku!

Hal

No tak to teda koukam, že si takhle někdo z backpackerů, kteří si prachy na dovolenou šudlí kdo ví jak dlouho, lacinou oběť…Jirko, jestli je to pravda, tak se styď. Marie, Ty jsi se o Jirkovi dozvěděla jak?

Martin S
Hal:

Marie je trosku vysinuta. Ja jsem se s Jirkou seznamil pres hedvabnou stezku a v unoru nas privital v Carasasu a dost nam ze zacatku pomohl. Uz se z Venezuely vratil do Cech. Nevim kdo komu naletel. Oni prodavali letenky levneji nez cestovky kvuli rozdilnemu kurzu USD/bolivar oficialni/paralelni, docela chytre a obe strany na tom vydelali. Uz to tady na nejakem foru vysvetlovali, bohuzel nekteri to nepochopili. Tech co naleteli nekomu jinemu, je mi lito….

Jirka

Ahoj Martine, dik za zastani. Ja se zadnou Marii ve Venezuele ale ani nijak pres internet ve styku nejsem a ani nebyl.Marie si me s nekym spletla ale spis jsem toho nazoru, ze je Marie uplne vymyslena, nekdo proste pise nesmysli. Jestli se citi nekdo poskozen moji osobou, at mi da vedet a ja se dostavim, kdekoli v Praze. Jirka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: