Ahoj, 2 vcelku zkušení, pohodoví cestovatelé (39,41)hledají další 2–3 osoby, ideálně pohodové cestovatelky (cca 25–35) na listopadovou poznávačku do Venezuely (Stolové hory, Roraima, NP Canaima, Salto Angel, delta Orinoka, pár dní relaxu u moře) cca na 3–4 týdny. Znalost španělštiny vítaná. Pište prosím na [email protected]. Ahoj Karel
Ahoj Karle,
Venezuela je můj sen. Ten program i termín vypadá moc dobře. Poslal by jsi mi na mail ([email protected]), prosím, bližší info o programu a s jakých rozpočtem počítáte ? Díky a ahoj. Petra
Ahoj Petro,
posílal jsem ti informace na ten mail, ale bohužel se mi to vrací jako nedoručené. Není v mailu nějaká chybka ? Ahoj Karel
Ahoj Karle,
take se tam chystam – byl jsem tam jiz vicekrat (letos dvakrat), ale Roraima mi chybi. Pokud byste jeste nemeli letenky, muzu zajistit kolem 12900 Kc, podle terminu. Spanelsky umim a hodne mist jsem tam jiz navstivil (mam tam pritelkyni a pratele). Pridat bych se mohl na dva tydny, Roraima sama zabere 6 dni a Canaima tri+doprava do Sta Elena a Ciudad Bolivar. Je mi 39. Zatim se mejte a dejte vedet. Marcel 731 366 823
RORAIMU JSME V POHO ZE SANTA ELENA UDELALY I S 2 NOCEMI NA RORAIME ZA 4 DNY, DELSI TERMINY JE ZBYTECNE VYHAZOVANI PENEZ V TE ZKORUMPOVANE ZEMI A TAKE SI DEJTE POZOR NA SAMOZVANE PRUVODCE
tohle by se vám ve venezuele mohlo hodit:
http://www.venezuelanadlani.cz/
Zdravim..Bydlim v Bruselu a hledam spolucestovatele do Venezuely v prosinci 2013. Mam v planu procestovat Venezuelu s batohem. Domluvim se francouzsky, nemecky a castecne spanelsky. Cas me nehoni, nejsem casove omezen. Ohledne vybavy a dalsich informaci me kontaktuje na cislo: 0032 485 454 666 letenka stoji cca 850 Euro tam i zpet. Neni potreba velky financni obnos, na stravu i zivot se da privydelat.
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Bilbao, hrdé město hrdých Basků
Dubaj: Pouštní zázrak na břehu smaragdového moře
Vybavení na cesty
ZÁŽITKY Z CEST NA HRNKU
Vytvoř si keramický foto-hrnek na Tiskařík.cz
EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR
S cestovatelkou Manoelou Nagib
FOTOKNIHA CESTOVATELSKÝCH ZÁŽITKŮ
Vytvoř si tu vlastní ze 140 šablon na Tiskařík.cz
ČASOPIS TRAVEL LIFE
Fotoreportáž Vojty Vlka ze Siberutu