Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, ráda bych vyrazila někam na Vánoce a na Silvestra, nejlépe od 21.12. do cca 5.12. Je asi jedno kam. Zkušenosti s cestováním v Asii mám, byla jsem v Indii a Rusku. Jen si chci udělat netradiční Vánoce.
Terka
Ahoj Terko,
napíšeš mi na sebe kontakt?
Chci ve stejném termínu.
Nejraději bych Asii
Např. severní Thajsko (hora Chiang Dao), jih Laosu a kávové plantáže, Barma, je toho víc, ráda hodím řeč 🙂
Šárka
Jirka Dvořák
Ahoj holky,
měl jsem v plánu Srí Lanku, ale nějak jsem už nechytil zajímavou letenku, ale vánoce bych chtěl strávit taky někde mimo a jinak…tak se rád přidám;-)
Jirka
Ahoj Terko,
odkud jsi? Já jsem z Brna a mám letenku na Bali,od 16.12. do 6.1…..napiš,jestli by tě Indonésie lákla,příp.se můžeme potkat.
Petra
Ahoj Petro,
já jsem v Indonésii 1. 11. – 31. 12., na Bali budu nejspíš v prosinci taky, tak můžeme nějakou část cesty naplánovat spolu 🙂
Iva
sa************@gm***.com
ahoj petro
napiš jestli ještě hledáš spolucestující, zkušenosti s cestováním mám a termín mi vyhovuje
ahoj
Vsadím se, že neumíš usmažit kapra ((-:
Ahoj Terko,
napíšeš mi na sebe kontakt?
Chci ve stejném termínu.
Nejraději bych Asii
Např. severní Thajsko (hora Chiang Dao), jih Laosu a kávové plantáže, Barma, je toho víc, ráda hodím řeč 🙂
Šárka
Ahoj holky,
měl jsem v plánu Srí Lanku, ale nějak jsem už nechytil zajímavou letenku, ale vánoce bych chtěl strávit taky někde mimo a jinak…tak se rád přidám;-)
Jirka
Tip měsíce: Mexiko
Olinalá: poklad na konci světa
Playa del Carmen
Kolonizační města a zběsilá pravidla mexického silničního provozu
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Předvánoční pohodu přinášejí do kin Agenti štěstí
ROZHOVOR: Víťa Dostál o Panamericaně, aneb z Aljašky do Ohňové země na kole
Do města trpaslíků za adventními trhy – polská Vratislav vás zve až do 7. 1. 2025
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.