Zdravim, zacatkem zari se vydavam do Vancouveru na working holiday viza. Jeste nekdo v podobny termin?
Zdar, taky budu zacatkem zari ve Vanu,, tak kdyby neco sem pro kazdou srandu…
Zdar, taky budu zacatkem zari ve Vanu,, tak kdyby neco sem pro kazdou srandu…
Filipe skvělý, to my taky 😀 ozvem se přes mail, FB nebo skype, jak píšu nahoře. Díky
Nauc se nejdriv psat poradne Vancouver, vanu u vas mate na koupani…
Ahoj, já letím do Vancouveru 11. září:-), taky na WHV.
Super, koukám, že je nás víc 🙂 Můj mail sc*******@****am.cz. Napište kdyžtak, ať jsme ve spojení 🙂 Nebo kontakt na skype či FB. Díky
Taky odlet 8.9. směr Vancouver:-) Ráda se taky seznámím:-)
na FB se jmenuju Rss Pss ,, tak kdyby neco tak napiste ..cusko
Tento příspěvek byl redakcí smazán jako nevhodný
Nevyhrožuj chudacku,bych s tebou byl hotovej za par sekund,ubozaku,sed radsi doma na prdeli,na tebe tu zrovna cekaji…
Cauko, jsem ted v USA,a pak to 20.9. presunuju do Vancouveru na rok na WHV. Jestli hledate partaka na bydleni, vylety apod., tak se urcite ozvete)
Ahoj, jsem teď v edmontnu. zkouším tu jednu práci s jednou partou lidí postavit dům. když to nebude práce pro mě tak bych rád do Vancouveru, ale nechci tam bloudit jak vesničan ve městě. Mohl bych se ti pak ozvat? a popřípadě se sejít? Michal
Urcite se ozvi, budu rada.
Cauko, jsem ted v USA,a pak to 20.9. presunuju do Vancouveru na rok na WHV. Jestli hledate partaka na bydleni, vylety apod., tak se urcite ozvete)
,mizene placena,drahy najmy,jidlo i benzin..a od konce zari do pulky cervence jen leje,leje a leje.Jen blazen by jel z Edmontonu hledat praci do Vancouveru!Vetsinou to po case praktikuji ostatni obracene..z Vancouveru,kdyz dochazeji penize lidi miri do Alberty.
Nabidka ubytovani v North Vancouveru, Zajemci piste na
Cusko,, ja se da rict koncem srpna taky mastim do Vancouveru :]
Ahoj, my (2 holky a 1 kluk) vyrážíme koncem srpna do Nove Scotie, pak Toronto a do Vancouveru přilétáme koncem září. Můžeme pak klidně spolu podnikat nějaké výlety. Kdyžtak se ozvěte. Markéta