Zdravím, cca koncom 8.mesiaca až do 19.9.(odlet z NY) mám čas na cestovanie. Hladám partu,ludí, človeka, dobrodruha,najlepšie na trip po západe usa. Ak máš podobné plány napíš mi na mail 😉
Ahoj Leo, já budu na západě od 29.8. do 14.9. Letím do LA a chci dělat okruh po parcích, LV a SF. Obsahově je to podobné, jde o to, zda časově se to potká u Tebe. Dej vědět na mail prosím. Díky, H.
Ahoj,chystame se na trip..Mexiko,pak se presunout pres US hranice na San Diego,odtud autem pak po US -10 az do Miami,,,pohoda,relax,zajimave mista,,prida se nekdo?,V Usa jsem jezdil kamionem 10let,tak mam jiste zkusenosti,,,jsme par,,,
Ahoj jaky je ten mail? 🙂
ahoj jsme pár a hledáme někoho (nejlépe taky nějaký pár), co by chtěl od 10. října procestovat východní část Ameriky. Začínáme od Buffala a končíme NY.
Ahojte všichni cestovatelé,
hledáme 1-2 spolucestující!!!!
19.9. vyrážíme na 21-denní trip autem po západu USA (California, Arizona, Utah, Nevada a zpátky do Californie). Návrat 10.října do San Francisca. Trip bude zaměřen na NP (jako Yosemite, Sequoia, Death Valley,Grand Canyon) a na velkoměsta (jako LA, Las Vegas, Salt Lake City, San Francisco).
Ahoj,váš plán se mi docela líbí,máte ještě volné místa?kdyžtak napiš na meil.Děkujii
Bohužel ja 19.9. už odlietam domov..
Ahoj, hledám někoho takového jako jste vy. V USA budu mít čas na cestování od 16.9. do 6.10. (odlet z NY). Jsem tu na work and travel, a jediná kdo se chce kouknout na to západní pobřeží. Máte ještě místo, případně nějaký bližší plán? Za jakékoli info předem dík!!!
Ahoj Petro, jestli stale hledate spolucestujici, tak se hlasime- jsme dva – holka a kluk, nejsme par ale kamosi, zijeme nekolik let na Floride, v rijnu mame zavrenou restauraci a chceme vyrazit na cestu po parcich, bud vyrazime sami, nebo se bychom se radi pridali k vam, ve vice lidech jde spousta veci snaze .. :):) Jestli je to stale aktualni, napis mi prosim Lu****@**il.com
Ahoj Petro, velice mě zaujala tvá cesta po USA. také se tam chystám, ale raději bych s někým. Pokud stále někoho hledáš, tak budu ráda, když se ozveš: mi****@***as.cz. Díky:)
Ahoj Petro, také se v září chystám do USA a ráda bych se k někomu připojila, nerada cestuji sama… Pokud stále někoho hledáš, tak se když tak ozvi. email: mi****@***as.cz