Spolucestování Amerika

USA-západ-srpen/říjen 2014

Lea

Zdravím, cca koncom 8.mesiaca až do 19.9.(odlet z NY) mám čas na cestovanie. Hladám partu,ludí, človeka, dobrodruha,najlepšie na trip po západe usa. Ak máš podobné plány napíš mi na mail 😉

Zkušenosti čtenářů

Petra Janoušková

Ahojte všichni cestovatelé,
hledáme 1-2 spolucestující!!!!
19.9. vyrážíme na 21-denní trip autem po západu USA (California, Arizona, Utah, Nevada a zpátky do Californie). Návrat 10.října do San Francisca. Trip bude zaměřen na NP (jako Yosemite, Sequoia, Death Valley,Grand Canyon) a na velkoměsta (jako LA, Las Vegas, Salt Lake City, San Francisco).

Andrea
Petra Janoušková:

Ahoj,váš plán se mi docela líbí,máte ještě volné místa?kdyžtak napiš na meil.Děkujii

Lea
Petra Janoušková:

Bohužel ja 19.9. už odlietam domov..

Káťa
Petra Janoušková:

Ahoj, hledám někoho takového jako jste vy. V USA budu mít čas na cestování od 16.9. do 6.10. (odlet z NY). Jsem tu na work and travel, a jediná kdo se chce kouknout na to západní pobřeží. Máte ještě místo, případně nějaký bližší plán? Za jakékoli info předem dík!!!

zuzana
Petra Janoušková:

Ahoj Petro, jestli stale hledate spolucestujici, tak se hlasime- jsme dva – holka a kluk, nejsme par ale kamosi, zijeme nekolik let na Floride, v rijnu mame zavrenou restauraci a chceme vyrazit na cestu po parcich, bud vyrazime sami, nebo se bychom se radi pridali k vam, ve vice lidech jde spousta veci snaze .. :):) Jestli je to stale aktualni, napis mi prosim Lu****@**il.com

Milka
Petra Janoušková:

Ahoj Petro, velice mě zaujala tvá cesta po USA. také se tam chystám, ale raději bych s někým. Pokud stále někoho hledáš, tak budu ráda, když se ozveš: mi****@***as.cz. Díky:)

Milka
Petra Janoušková:

Ahoj Petro, také se v září chystám do USA a ráda bych se k někomu připojila, nerada cestuji sama… Pokud stále někoho hledáš, tak se když tak ozvi. email: mi****@***as.cz

Hanka

Ahoj Leo, já budu na západě od 29.8. do 14.9. Letím do LA a chci dělat okruh po parcích, LV a SF. Obsahově je to podobné, jde o to, zda časově se to potká u Tebe. Dej vědět na mail prosím. Díky, H.

pepa

Ahoj,chystame se na trip..Mexiko,pak se presunout pres US hranice na San Diego,odtud autem pak po US -10 az do Miami,,,pohoda,relax,zajimave mista,,prida se nekdo?,V Usa jsem jezdil kamionem 10let,tak mam jiste zkusenosti,,,jsme par,,,

vita

Ahoj jaky je ten mail? 🙂

Aneta

ahoj jsme pár a hledáme někoho (nejlépe taky nějaký pár), co by chtěl od 10. října procestovat východní část Ameriky. Začínáme od Buffala a končíme NY.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: