Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
ahoj, hledáme dva/dvě spolucestující na ca 3týdenní cestu po západu USA(+ asi Florida). Jsme dvě holky (kolem 28 let) a plánujeme navštívit národní parky, známá místa a města, pláže, atd. v termínu od 29.7.2013. Náklady ca 50 tis. Kč.
Ahoj,
Ja zas na zacatku zari planuju cestu z Floridy do San Franciska, mohli by jsme se spojit.
Planoval jsem pujceni obyc auta, ale kdyby nas bylo vic tak muzem pujcit kabrio 🙂 National ma na rozdil od ostatnich pujcoven aut max 250$ za vraceni auta jinde, tak se da jet pres cely USA, a pujcujou kabrio se zadelavci strechou a klimatizaci, to by byl luxus.
Muj email je [email protected], kdyz tak dejte vedet.
Hodne zdaru na cestach,
Martin
Eva
Martin. ik:
ahoj Martine, v té době už v USA nebudeme, budem tam první tři týdny v srpnu..
Lukas
Ahoj Evo,
chystám se na západní pobřeží asi 13.srpna. Mám v plánu takové to kolečko – LA, SF, Yosemity, Las Vegas, Monument Valley, atd. Možná bych se k vám mohl třeba na týden cestování přidat. Lukáš
Ahoj,
Ja zas na zacatku zari planuju cestu z Floridy do San Franciska, mohli by jsme se spojit.
Planoval jsem pujceni obyc auta, ale kdyby nas bylo vic tak muzem pujcit kabrio 🙂 National ma na rozdil od ostatnich pujcoven aut max 250$ za vraceni auta jinde, tak se da jet pres cely USA, a pujcujou kabrio se zadelavci strechou a klimatizaci, to by byl luxus.
Muj email je [email protected], kdyz tak dejte vedet.
Hodne zdaru na cestach,
Martin
ahoj Martine, v té době už v USA nebudeme, budem tam první tři týdny v srpnu..
Ahoj Evo,
chystám se na západní pobřeží asi 13.srpna. Mám v plánu takové to kolečko – LA, SF, Yosemity, Las Vegas, Monument Valley, atd. Možná bych se k vám mohl třeba na týden cestování přidat. Lukáš