Spolucestování Amerika

USA srpen 2013

Adam

Ahoj,
hledame ctvrteho/ctvrtou do party (zatim 2 kluci a 1 holcina, vsechno kolem 23 let) na okruzni jizdu pujcenym autem kolem USA v srpnu 2013 – mesta, narodni parky, turistika, zajimavosti – pohoda. Predpokladany rozpocet cca 50tis Kc komplet.
Pokud mas zajem, podrobnosti poslem na mail.

Adam

Zkušenosti čtenářů

Monika

Ahoj,v létě se taky chystám projet USA. Máte už rozmyšlenou trasu? Pošli mi pls na mail víc podrobností, dík.
Monika
mo****@****am.cz

Lukas

Ahoj, chystám se letět 7.srpna na východní pobřeží kamarádovi na svatbu. 12.8. bych měl být v NY a pak bych rád přeletěl na západní pobřeží a procestoval takové to běžné kolečko (LA, SF, Las Vegas, Yosemity, Death Valley, Monument Valley, atd.) cca 16 dní.Odlet zpět z NY mám 02.09. Parťáci mi bohužel nakonec vypadli, takže bych se rád k někomu přidal. (jen pro info – je mi 31) Kdyby jste měli podobnou představu o trase (myslím hlavně to západní pobřeží), tak se můžem zkusit domluvit. Lukáš (es********@****am.cz)

Lukas:

ahoj Lukáši, máš nějakou představu na kolik by to vyšlo? Možná by mě to taky zajímalo. Lenka (32)

Lukas

Ahoj Lenko, já počítám, že to bude tak kolem 60 tisíc, když pojedu sám. Když by nás jelo víc, tak by mělo být méně. Samozřejmě záleží, jak moc se člověk uskromní nebo naopak rozšoupne 🙂 Já bych radši tu cenu trochu stlačil, proto bych rád vzal někoho do party. A hlavně je i větší sranda, když se člověk může podělit o zážitky.

Martin

Ahoj, už máte letenky? Taky uvažuji o podobné cestě.

Petr Janoušek

Ahoj, plánuji tu samou cestu letos v lete.zatim jsem sám, 21 let. Rozpočet mam 70k, zpátky musím byt začátkem semestru. Můžeš mě poslat na Mejla více info ? Dík P.

Petra

Ahoj Adame,
letím do San Francisca 15.srpna z Havaje (mohu si let přehodit na dřív) a odlétám do Prahy 29.srpna. Jak plánujete cestu? Je to stále aktuální?
Petra

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: