Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Zdravím, rád bych se k někomu přidal. Nechce se mi auto pronajímat jen pro sebe. Minimálně týden. Klidně i jen na část cesty. 28 let.
Zkušenosti čtenářů
Lenka
Ahoj, máš nějaký bližší plán např. kdy a kam? Lenka
Jakub
Čaute, taky bych se možná přidal. Jaký je plán?
Lukas
Můj plán je yolo. Nejdřív bych se chtěl podívat na východní pobřeží. Chvíli pobýt v New Yorku, Washingtonu, Chicagu,.. Pokud by se mi tam líbilo, tak bych se přesunul na západní pobřeží(LA,LV,SF). Po cestě by nebylo špatný udělat pár zastávek. Nejedu tam ani tak za památkama, jako poznat atmosféru, kulturu. Takže si nedělám konkrétní plán. Co mně zaujme, tak na to bych se rád podíval. Možná by nebylo od věci si zaplatit nějakej jazykovej kurz.
Ubytování bych řešil hostelama, přesuny autobusem nebo letadlem. Přemýšlel jsem i o přespání v autě, ale to je tak max pro 2 lidi. Pronájem auta je tak od 30 USD/den, ubytování je na tom podobně.
Termín nemám určený. Teďka mám 2 měsíce dovolenou. Řekněme, že do 14 dnu bych chtěl vyrazit.
Ahoj, máš nějaký bližší plán např. kdy a kam? Lenka
Čaute, taky bych se možná přidal. Jaký je plán?
Můj plán je yolo. Nejdřív bych se chtěl podívat na východní pobřeží. Chvíli pobýt v New Yorku, Washingtonu, Chicagu,.. Pokud by se mi tam líbilo, tak bych se přesunul na západní pobřeží(LA,LV,SF). Po cestě by nebylo špatný udělat pár zastávek. Nejedu tam ani tak za památkama, jako poznat atmosféru, kulturu. Takže si nedělám konkrétní plán. Co mně zaujme, tak na to bych se rád podíval. Možná by nebylo od věci si zaplatit nějakej jazykovej kurz.
Ubytování bych řešil hostelama, přesuny autobusem nebo letadlem. Přemýšlel jsem i o přespání v autě, ale to je tak max pro 2 lidi. Pronájem auta je tak od 30 USD/den, ubytování je na tom podobně.
Termín nemám určený. Teďka mám 2 měsíce dovolenou. Řekněme, že do 14 dnu bych chtěl vyrazit.