Ahoj, plánuji jet v červenci na 2-3 týdny do Kalifornie. Cestu ještě naplánovanou nemám. Chtěla bych vidět Los Angeles, San Francisco, San Diego, Sacramento. Byla by to má první cesta takhle na vlastní pěst a chtěla bych najít lidi, co by taky rádi jeli. Pokud máte zájem, dejte vědět 🙂 Je mi 21 let.
Ahoj, dej mi na sebe nejakej kontakt nebo mi napis na mail :))
Honza
Ahoj, také bych ráda viděla Kalifornii a okolní města. Takže pokud někoho stále hledáš, tak bych se ráda přidala 🙂
Ahooj, já momentálně hledám taky někoho, kdo se chystá do CA jet, tak když budeš mít zájem, tak mi pošli mail:-)
Ahoj, já se chystám též, takže jestli ještě hledáš parťáka, tak budu ráda, když se ozveš :-)))
Ahoj, i já se do USA chystám. Dej vědět, pokud je Tvá nabídka stále aktuální. B.
Jen města? To asi těžko někoho najdeš, aby letěl takovou dálku kvůli městům.
Ano, chci si projít převážně města. Zajímá mě architektura a způsob života, kvůli budoucnu. Samozřejmě bych chtěla navštívit i Yosemitský NP, Sequoia NP, Death Valley. Záleží na domluvě, nemám problém se přizpůsobit. Co ale vyžaduji, je Kalifornie.
Ja jedu za 14dnu po pate do Ameriky a vzdycky jezdim jenom po mestech (max jeden den autem nekam na vylet).. 🙂 Hezka priroda je i v Evrope.. 🙂 Ale viz nez Kalifornie se mi libi na vychodnim pobrezi..