Spolucestování Amerika

USA – Kalifornie, červenec 2015

Jana

Ahoj, plánuji jet v červenci na 2-3 týdny do Kalifornie. Cestu ještě naplánovanou nemám. Chtěla bych vidět Los Angeles, San Francisco, San Diego, Sacramento. Byla by to má první cesta takhle na vlastní pěst a chtěla bych najít lidi, co by taky rádi jeli. Pokud máte zájem, dejte vědět 🙂 Je mi 21 let.

Zkušenosti čtenářů

Jen města? To asi těžko někoho najdeš, aby letěl takovou dálku kvůli městům.

Jana

Ano, chci si projít převážně města. Zajímá mě architektura a způsob života, kvůli budoucnu. Samozřejmě bych chtěla navštívit i Yosemitský NP, Sequoia NP, Death Valley. Záleží na domluvě, nemám problém se přizpůsobit. Co ale vyžaduji, je Kalifornie.

Lukas

Ja jedu za 14dnu po pate do Ameriky a vzdycky jezdim jenom po mestech (max jeden den autem nekam na vylet).. 🙂 Hezka priroda je i v Evrope.. 🙂 Ale viz nez Kalifornie se mi libi na vychodnim pobrezi..

Honza

Ahoj, dej mi na sebe nejakej kontakt nebo mi napis na mail :))

Honza

Milka

Ahoj, také bych ráda viděla Kalifornii a okolní města. Takže pokud někoho stále hledáš, tak bych se ráda přidala 🙂

Kristýna
Milka:

Ahooj, já momentálně hledám taky někoho, kdo se chystá do CA jet, tak když budeš mít zájem, tak mi pošli mail:-)

Kristýna

Ahoj, já se chystám též, takže jestli ještě hledáš parťáka, tak budu ráda, když se ozveš :-)))

Barbora

Ahoj, i já se do USA chystám. Dej vědět, pokud je Tvá nabídka stále aktuální. B.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: