Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Zdravím, hledám někoho kdo má v plánu se vypravit příští léto na Ukrajinu. Nejlépe spaní pod širákem, ve stanu případně turistických chatách. Doba nejspíš 3 týdny. Pokud má někdo něco naplánované, klidně se přidám. Díky za odpovědi
Zkušenosti čtenářů
tom
nazdar, na ukrajinu uz dlhsie chcem ist.. hlavne mesta ako Kyjev, Lvov, Chotyn, Odesa atd.. Najlepsie stopom pripadne vlakom..
TROL
KS a levice pořád Ukrajina a co spolustraníci dokonalého komunismu v KLDR ?Co se TAM děje soudruzi? V SEV.KOR. vymyté mozky dle KS pravidel!
Janka
Ahoj,
na ukrajinu jsem chtěla už minlé léto, ale nepoštěstilo se mi. Holku (podotýkám odvážnou:-) by jste na výlet nevzali?
nazdar, na ukrajinu uz dlhsie chcem ist.. hlavne mesta ako Kyjev, Lvov, Chotyn, Odesa atd.. Najlepsie stopom pripadne vlakom..
KS a levice pořád Ukrajina a co spolustraníci dokonalého komunismu v KLDR ?Co se TAM děje soudruzi? V SEV.KOR. vymyté mozky dle KS pravidel!
Ahoj,
na ukrajinu jsem chtěla už minlé léto, ale nepoštěstilo se mi. Holku (podotýkám odvážnou:-) by jste na výlet nevzali?