Spolucestování Amerika

Trip do parků na západě USA 04/2017

Standoss

Ahoj všem,
Hledám někoho kdo by se přidal na můj trip do USA. Letím v termínu 25.3-15.4.2017 do NYC kde by jsem rovnou vzal letadlo někam na západ – Denver, Salt Lake City…
Dále se nebráním opravdu ničemu, jsem flexibilní a záleží kdo se přidá a co domluvíme. Můžeme dát klidně trek – jižnější část Continental Divine Trail od Santa Fe, bude to takový náročnější vandr se zbytky sněhu a divočinou. Nebo můžeme vyrazit kamkoliv do Skaliských hor na adrenalinovější zimní trip, pokuď bude parták pořádný horal…
Nejlépe se mi ale jeví půjčit si auto a klasicky objet parky, že jich tam je 😛 Na cca 17dní to výjde půjčovné do 15tisíc, což není vůbec špatné a viděli by jsme toho fakt nejvíc. Spaní v campech, které tam jsou levné a všude, případně někde ve stanu na treku v parku. Nechtěl by jsem úplně roadtrip, ale dát si také nějaké krátké treky v parcích na backaper permit 🙂
Termín je super v tom, že parky budou už přístupné ale bez masy turistů(Yellowstone bych v létě fakt nechtěl) a bez obřích pastí na turisty 🙂 Takže tam bude klid, pohoda a užijeme si v klidu tu nádhernou přírodu….
Takže kdo by se přidal ? Program domluvíme společně, může nás být víc(max 4-5 lidí). Mě je 26let a zkušenosti s cestováním na vlastní pěst mám, ale do USA poletím prvně 🙂
Budu se těšit na reakce,
Standa

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: