Spolucestování Asie/ Australie

Tibet – Kailash říjen 2013

Celebration

Ahoj,
sháním tři až čtyři pohodový lidi na podzimní cestu do Tibetu. Potřebné dokumenty, včetně permitu zařídím. V plánu by byl také lehce náročný trek okolo posvátné hory Kailash…

Zkušenosti čtenářů

Vašek

Ahoj,
bylo by možné říct více podrobností, na jak dlouho si to představuješ (hrubý itinerář) atd.? Tibet je asi zemí, co mi láká z Asie nejvíc a hrozně rád bych ho viděl..
mail: sh********@gm***.com

Vašek (24)

Frantik

zdravím,spolucestovatele. mohl bys mi prosím také na mail, poslat – viz co psal Vašek? a jak dlouho, atd. díky Franta.

fr********@se****.cz

[email protected]

Ahoj,
ráda bych se přidala, ale byla bych ráda také za více informací tak jako ostatní.

Klára

Ahoj všichni! Nevím, jestli jste už nějak domluvení a jak vypadají plány, ale určitě bych se chtěla přidat 🙂 Budu taky ráda za více info… můj mail je kj**@se****.cz

Lucka

hmm.. Tibet me taky laka, prosim, posli mi taktez informace. Dekuji! 🙂

Lucka

jo a email je pr**********@ce*****.cz 🙂

Jiřule

Ahojky, s přítelem po takové cestě taky toužíme již dlouho,myslíš, že i já bych mohla poprosit o itinerář pro Tvoji možná naši cestu:)) email je ji********@gm***.com

Adéla
Jiřule:

Ahoj, bylo by možné i mně zaslat nějaké bližší informace? Zní to opravdu lákavě, tak kdyby bylo volno, ráda bych se přidala…

Celebration
Adéla:

Ahoj Adélo,
jsem ráda, že se chceš přidat. Určitě Ti pošlu víc informací, jen mi prosím napiš email 🙂
díky

Adéla
Celebration:

Díky moc. Můj mail je: me******@em***.cz (nějak jsem si myslela, že když ho uvedu u příspěvku, uvidíš ho a ono ne) Za informace budu ráda 🙂

Petr

Zdravím,
zní to parádně, také bych se přidal. Pošli mi prosím bližší info na pa*****@se****.cz. Díky, Petr

Renata

Ahoj,
ráda bych se do Tibetu podívala. Pokud je stále volno, prosím pošlete mi info na mail re*****@se****.cz. Děkuju Renata

David

Ahoj můžu dostat info na email an*********@se****.cz dík David

PetrM

Ahojda, také bych měl zájem se do Tibetu podívat. Pošleš mi prosím rámcovou představu, pokud máě ještě volné místo? Díky moc předem a ahoj, Petr.

Lucka

Ahoj, taky bych se ráda přidala. Zkušenosti s cestováním po vlastní ose a trekováním mám. Prosím o info o cestě na de*********@ce*****.cz. Bylo by možná dobré se i sejít? Odkud jsi? Případně, jestli už je vytvořená skupina, odkud jste? 🙂 Já bydlím v Praze, je mi 31. Díky. Lucka

Jakub

Ahoj, mel bych vazny zajem:) Posles info na mail pokud mas jeste volno?:) Sa***@se****.cz

David

Ahoj pokud nabídka stále ještě platí, byl bych rád za případné info na mail: ke**********@se****.cz
Jmenuji se David, z Opavska, 35 let.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: